in ,

Βρήκαμε το νέο Εργαλείο-πλατφόρμα πώλησης για τους χειροτέχνες – Δημιουργούς – ΔΩΡΕΑΝ!

Σίγουρα όσοι ασχολούνται με τη κατασκευή χειροποίητου, έχουν αναρωτηθεί πολλές φορές πώς θα καταφέρουν να πουλήσουν αποδοτικά τις δημιουργίες τους είτε σαν επαγγελματίες είτε σαν ιδιώτες

Ως γνωστόν όσο καλή και να είναι μια δημιουργία, εαν δεν μεριμνήσουμε για τη σωστή και αποδοτική προώθηση της τότε σίγουρα το αποτέλεσμα σε σχέση με τις πωλήσεις θα είναι κάπως απογοητευτικό. 

Και επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα απο όλους τους δημιουργούς, χειροτέχνες,  να αποκτήσουν αποκλειστικά και μόνο το δικό τους e-shop αλλά και να επωμιστούν όλο το βάρος της προωθησης και διαφήμισης, τότε φυσικά τη λύση θα την βρείτε σε μια πλατφόρμα που μπορεί να φιλοξενήσει τα προϊοντα σας!

Ψάξαμε λοιπόν και σας βρήκαμε, το νέο εργαλείο – πλατφόρμα, Ελληνικής προέλευσης και γλώσσας βεβαίως βεβαίως! Και το όνομα αυτής;; CRAFTITO!!

Το Craftito είναι μια πλατφόρμα όπου ο κάθε δημιουργός μπορεί σε απλά βήματα και σε μόλις 15 λεπτά να ανοίξει το δικό του κατάστημα, να ανεβάσει τα προϊόντα του και φυσικά να ξεκινήσει να πουλάει! Και το καλύτερο δεν σας το έχω πει ακόμα… Η καταχώρηση και η συντήρηση του καταστήματος σας είναι ΔΩΡΕΑΝ! Oh yes! Καλά διαβάσατε Δωρεάν!

Τα συν για να συμμετέχετε σε μια τέτοια πλατφόρμα είναι πάρα πολλά, ξεκινώντας απο το κόστος που είναι μηδενικό για την εγγραφή και τη συντήρηση, αλλά και απο τη χαμηλή προμήθεια που αποδίδεται μόνο όταν ανεβάσετε προϊόντα. Επίσης επωφελείσθε απο τις προωθητικές και διαφημιστικές καμπάνιες που τρέχει μία τέτοια πλατφόρμα για να μπορεί να εξελίσσεται και να αυξάνει το κοινό της και την επισκεψιμότητα της κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε μήνα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για πακέτα φιλοξενίας, ονόματα χώρου, λειτουργικά έξοδα και διαδικασίες που σίγουρα είναι ένας μικρός πονοκέφαλος για πολλούς εδικά εαν είσαστε ιδιώτης. Σίγουρα είναι κάτι που συμφέρει, και προσωπικά εμείς το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Οι άνθρωποι πίσω από το Craftito.

Το Craftito αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων που γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια, στην ηλικία εκείνη που τα παιδιά ονειρεύονται, μοιράζονται τις σκέψεις τους, τις ανησυχίες τους και διεκδικούν ότι θέλουν να πετύχουν.

Όσα χρόνια και να πέρασαν από τότε η ιδέα αυτή δεν χάθηκε και έτσι μια μέρα μέσα στο μυαλό τους γεννήθηκε το Craftito, το οποίο μέχρι να πάρει μορφή και να παρουσιαστεί σε όλους εσάς είχε ήδη διεκδικήσει την καρδιά τους. Αυτό είναι το Craftito, ένας χώρος που βοηθά τις ιδέες να γίνουν πράξη!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σε ένα όμορφο, εύχρηστο περιβάλλον, στα Ελληνικά, μπορείτε να περιηγηθείτε, να ανεβάσετε τα προϊόντα σας με απλές κινήσεις, σε λίγα μόνο κλικς και φυσικά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να ξεκινήσετε να πουλάτε.

Στη συγκεκριμένη  πλατφόρμα προϊόντα και δημιουργίες μπορούν να ανεβάσουν εκτός απο επαγγελματίες, και ιδιώτες αφού μπορεί να σας καλύψει σαν επιτηδευματίες και τα πάντα γίνονται σωστά και με τη νόμιμη διαδικασία που προβλέπει η Νομοθεσία.

Και φυσικά όπου υπάρχει καταχώρηση προϊόντων υπάρχει πάντα και η αναζήτηση για τους λάτρεις του χειροποίητου. Η εμπειρία μας τόσα χρόνια μας δίδαξε οτι στην Ελλάδα έχουμε εκπληκτικούς χειροτέχνες, δημιουργούς, καλλιτέχνες που στις περισσότερες περιπτώσεις βάζουν όλη τους την ψυχή για να αποδοθεί στο έργο τους η αγάπη τους αυτή.

Όσοι αγαπούν να αγοράζουν χειροποίητα είδη, στο Craftito σίγουρα θα βρουν ένα μικρό παράδεισο που απ’ότι δείχνει ήρθε για να μείνει, συνέχεια μεγαλώνει και εξελίσσεται για να παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία για τον καταναλωτή.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο είδη που πολλές φορές είναι μoναδικά στο είδος τους και διαφέρουν κατα πολύ απο τα προϊόντα του σωρού και του πλήθους. Αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που αγαπάμε στα χειροποίητα έτσι δεν είναι;

– CRAFTITO –

Ανακάλυψε. Απόκτησε. Ξεχώρισε! 


Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 υπέροχοι φάροι απο θαλασσόξυλα!

Μετατρέψτε Οποιοδήποτε Κουτί σε Κοσμηματοθήκη