1 Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι με Ποταμίσιες Πέτρες | Φτιάξτο μόνος σου - Κατασκευές DIY - Do it yourself

Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι με Ποταμίσιες Πέτρες

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Ένας τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με γήινα υλικά είναι να το κάνετε αυτό με πέτρες από ποτάμι. Με το φυσικό τους χρώμα και το στρογγυλό σχήμα θα δώσουν μια εντελώς διαφορετική ματιά στο σπίτι σας. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι μπορείτε να τις μαζέψετε από κάποιο ποτάμι ή ρυάκι όταν ξανακάνετε μια εξόρμηση στη φύση.

Ξεκινήστε με το σαλόνι. Για παράδειγμα, εάν θέλετε κάτι τολμηρό, μπορείτε να διακοσμήσετε το τζάκι, έναν τοίχο ή ένα τραπεζάκι του καφέ. Αν θέλετε κάτι απλό, φτιάξτε μια λάμπα και γεμίστε μερικά βάζα με πέτρες.Η κουζίνα είναι ένα άλλο ιδανικό μέρος για διακόσμηση με πέτρες. Μπορείτε φτιάξετε κάτι απλό όπως ένα σουπλά ή κάτι πιο πολύπλοκο όπως να γεμίσετε έναν πάγκο ή τον τοίχο του νεροχύτη.

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με πέτρες και να δώσετε μια όψη σπα. Επιλέξτε να γεμίσετε τους τοίχους ή το πάτωμα. Επίσης, μπορείτε να καλύψετε το νεροχύτη ή την μπανιέρα.


Δείτε επίσης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

Δημοσίευση σχολίου