in , ,

Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι με Ποταμίσιες Πέτρες

Ένας τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με γήινα υλικά είναι να το κάνετε αυτό με πέτρες από ποτάμι. Με το φυσικό τους χρώμα και το στρογγυλό σχήμα θα δώσουν μια εντελώς διαφορετική ματιά στο σπίτι σας. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι μπορείτε να τις μαζέψετε από κάποιο ποτάμι ή ρυάκι όταν ξανακάνετε μια εξόρμηση στη φύση.

Ξεκινήστε με το σαλόνι. Για παράδειγμα, εάν θέλετε κάτι τολμηρό, μπορείτε να διακοσμήσετε το τζάκι, έναν τοίχο ή ένα τραπεζάκι του καφέ. Αν θέλετε κάτι απλό, φτιάξτε μια λάμπα και γεμίστε μερικά βάζα με πέτρες.


Η κουζίνα είναι ένα άλλο ιδανικό μέρος για διακόσμηση με πέτρες. Μπορείτε φτιάξετε κάτι απλό όπως ένα σουπλά ή κάτι πιο πολύπλοκο όπως να γεμίσετε έναν πάγκο ή τον τοίχο του νεροχύτη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με πέτρες και να δώσετε μια όψη σπα. Επιλέξτε να γεμίσετε τους τοίχους ή το πάτωμα. Επίσης, μπορείτε να καλύψετε το νεροχύτη ή την μπανιέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

17 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης με Μαυροπίνακα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ – Αττικό Φυτωριακό Πάρκο!