in , , , ,

Παιδική Διακόσμηση με Αερόστατα

Αν ψάχνετε ιδέα για να διακοσμήσετε το πάρτι του παιδιού σας σίγουρα θα λατρέψετε αυτά τα ονειρεμένα αερόστατα. Είναι πολύ εύκολα στη κατασκευή, οικονομικά και θα έχουν μεγάλη επιτυχία με τα παιδιά.

Υλικά:
Χάρτινα φανάρια
Σχοινί σιζάλ
Σπάγκος σιζάλ
Θερμοκολλητικο πιστολι
Κυπελάκια από παιδικά γιαούρτια
Ψαλίδι
Ξυλάκι χειροτεχνίας (για να πιέσετε το σχοινί και να μην κάψετε τα δάχτυλά σας με την κόλλα)

Οδηγίες:

Ανοίξτε τα φανάρια και προθερμάνετε το θερμοκολλητικό πιστόλι.

Βάλτε το κύπελλο του γιαουρτιού ανάποδα στην επιφάνεια εργασίας σας. Ρίξτε μια σταγόνα κόλλας στο κέντρο του πάτου του κυπέλλου. Τοποθετήστε την άκρη του σχοινιού στην κόλλα και περιμένετε ένα λεπτό για να στεγνώσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσθέστε λίγη κόλλα γύρω από την άκρη του σχοινιού. Διπλώστε το σχοινί και αρχίστε να το τυλίγετε  γύρω από το κέντρο. Χρησιμοποιήστε το ξυλάκι χειροτεχνίας για να πατάτε το σχοινί καθώς η κόλλα στεγνώνει.

Συνεχίστε να βάζετε κόλλα και να τυλίγετε το σχοινί μέχρι να καλύψετε τον πάτο του κυπέλλου.

Προσθέστε κόλλα στις πλευρές και τυλίξτε το σχοινί γύρω γύρω. Πατήσετε γερά το σκοινί καθώς τυλίγετε για να μην δημιουργηθούν κενά.

Όταν έχει καλυφθεί όλο το κυπελάκι, κόψτε το σκοινί και δέστε την άκρη με κόλλα.

Δέστε το ένα άκρο του σπάγκου στο κάτω μέρος του φαναριού.

Μετρήστε το μήκος που θέλετε να κρέμεται το κυπελάκι και κόψτε το σπάγκο. Δέστε το άλλο άκρο στο φανάρι. Διπλώστε το σπάγκο στη μέση για να κεντράρετε.

Βάλτε μια σταγόνα κόλλας μέσα στο κάτω μέρος του κυπέλλου. Πιέστε το κέντρο του σπάγκου μέσα στην κόλλα. Αφήστε να στεγνώσει για ένα λεπτό. Βάλτε κόλλα και στις δύο πλευρές του εσωτερικού του κυπέλλου και πατήστε το σπάγκο μέσα. Φροντίστε να ρυθμίσετε το σπάγκο ώστε να κρέμεται ίσια κάτω από το φανάρι.

Μόλις η κόλλα στεγνώσει, μπορείτε να κρεμάσετε το αερόστατο σας!

Θα είναι διασκεδαστικό να βάλετε ανθρωπάκια Lego στα καλάθια. Ή να προσθέσετε ρεσό φωτάκια μέσα και να τα ανάψετε τη νύχτα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Συνταγή για υπέροχα αφράτα νηστίσιμα τσουρέκια!

DIY Ανέμη από Πλαστικό Μπουκάλι Απορρυπαντικού