in

4o Crop απο το αγαπημένο μας Scraps n Pieces!! Κλήρωση και για μια θέση Δωρεάν!!

 Ήρθε η ώρα για το ετήσιο πάρτι του Scraps n Pieces! Νομίζατε ότι το είχαμε ξεχάσει; Χρονιά χωρίς Crop, απλά ΔΕΝ γίνεται!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα γιατί στις 19 Μαρτίου ραντεβού στο Studio για μία μέρα γεμάτη δημιουργία, κέφι και socializing. Ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά οι παλιές και να γνωρίσουμε τις καινούργιες οπαδούς του χόμπι.

Για τέταρτη χρονιά με Projects, γέλια, παιχνίδια, καινούργιες τεχνικές, συμβουλές και τα διαφορετικά στυλ της κάθε μιας μας; Kάθε φορά, με το ίδιο κιτ, να δημιουργούνται τόσο διαφορετικά πράγματα;

Η γιορτή ξεκινάει πολύ νωρίτερα ακόμα και από την ημέρα που θα ανακοινωθεί το crop. Οι προετοιμασίες, η επιλογή του project, η οργάνωση των παιχνιδιών, το shoipping για τα κιτ και όλα τα υπόλοιπα ξεκινάνε μήνες πριν αλλά φυσικά ως γνήσιοι Έλληνες μέχρι εκείνη τη μέρα το πρωί όλο και κάποια καινούργια ιδέα θα υπάρχει προς υλοποιήση. Έτσι και σήμερα, 13 μόλις μέρες πριν το Crop, ακόμα πέφτουν στο τραπέζι νέες ιδέες που θα τις δείτε την μέρα εκείνη!!!

Να είσαστε όλοι εκεί!!

Για να ενημερώνεστε άμεσα υπάρχει event στο Facebook. Αν δεν έχετε κλείσει ακόμα θέση επικοινωνήστε με το info@scrapsnpieces.gr.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Και μια και μας αρέσουν τα παιχνίδια έχουμε ήδη ξεκινήσει ένα παιχνίδι στο Facebook όπου θα κληρώσουμε μία θέση δωρεάν. Πηγαίνετε να παίξετε!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Διακοσμητικός Κάκτος από Χαρτόνι

10 Κηπάκια από Παλιές Ξύλινες Σκάλες