in ,

Πώς να Φτιάξετε ένα φανταστικό Κουτί Δώρου απο το μηδέν!

Σε όλους μας έχει συμβεί να χρειαστεί να συσκευάσουμε ένα ωραίο ενθύμιο ή ένα δώρο και δεν έχουμε τίποτα κατάλληλο. Για να μην σας ξανασυμβεί δείτε έναν εύκολο τρόπο για να φτιάξετε ένα κουτί δώρου.

Υλικά:
Χαρτί κατασκευών/ χαρτόνι
Ψαλίδι
Διακοσμητικά λουλούδια
Κορδέλα

Πάρτε ένα κομμάτι χαρτόνι ή χαρτί κατασκευών και βάλτε το οριζόντια μπροστά σας. Από το άνω άκρο του φύλλου μετρήστε 3 εκατοστά και σχεδιάστε μια γραμμή παράλληλη με την άκρη του χαρτονιού. Από αυτήν την γραμμή μετρήστε 6 εκατοστά και τραβήξτε πάλι παράλληλη γραμμή. Μετρήστε πάλι 3 εκατοστά στο κάτω μέρος και τραβήξτε ξανά παράλληλη γραμμή.

Τώρα μετρήστε 3 εκατοστά από αριστερά προς τα δεξιά και σχεδιάσετε μια κάθετη γραμμή. Μετρήστε 3 εκατοστά ακόμη και τραβήξτε μια κάθετη γραμμή μέχρι τα άκρα. Μετρήστε 10 εκατοστά και επαναλάβετε το ίδιο στην άλλη πλευρά. Κόψτε το περίγραμμα του κουτιού.

Είναι απαραίτητο να κάνετε 4 μικρές εγκοπές για να καταστεί ευκολότερη η κατασκευή του κουτιού. Το διάγραμμα δείχνει με κόκκινες γραμμές που πρέπει να κόψετε.

Με ένα μολύβι πιέστε τις γραμμές ώστε να γίνει το δίπλωμα των κομματιών πιο εύκολο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διπλώστε τα κομμένα άκρα προς τα πάνω.

Σηκώστε τις πλευρές του κουτιού και ενώστε τα κομμένα άκρα. Μπορείτε ακόμη και να τα κολλήσετε.

Τυλίξτε τα άκρα προς τα μέσα, εντός του κουτιού και κολλήστε τα.

Για το καπάκι, πάρτε ένα φύλλο από χαρτόνι και βάλτε το οριζόντια μπροστά σας. Από το άνω άκρο μετρήστε 11 εκατοστά μήκος και κόψτε. Για το πλάτος μετρήστε από αριστερά προς τα δεξιά διαδοχικά 6,5, 3,1 και 6,5 εκατοστά και κόψτε στην τελευταία γραμμή. Διπλώστε τις γραμμές στη μέση του χαρτονιού.

Κολλήστε το κουτί στη βάση του καπακιού. Κόψτε 2 κομμάτια κορδέλα και κολλήστε τα στα άκρα του καπακιού ώστε να κλείνει το κουτί.

Για να διακοσμήσετε το κουτί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα κουμπιά, χάντρες και ψεύτικα λουλούδια. Μπορείτε να επιλέξετε να φτιάξετε διακοσμητικά από χαρτί, χαρτόνι ή σατέν κορδέλες.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ρομαντική Διακόσμηση για του Αγίου Βαλεντίνου

12 Έξυπνοι Τρόποι Αποθήκευσης Νημάτων