in ,

Πώς να Φτιάξετε Αποξηραμένα Λουλούδια Σιδερώνοντας

Αν χρειάζεστε για τις χειροτεχνίες σας αποξηραμένα λουλούδια αλλά δεν θέλετε να περιμένετε μερικές εβδομάδες έως ξεραθούν τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό σίδερο. Όμως επειδή δεν είναι κάθε λουλούδι ιδανικό για αυτό και μερικά μπορεί να χρειαστούν μία ή δύο ημέρες ξήρανσης αφού σιδερωθούν. Αλλά εάν έχετε το σωστό λουλούδι, είναι απολύτως εύχρηστο!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα χρειαστείτε:
Φρέσκα λουλούδια και φύλλα
Σίδερο
Αντικολλητικό χαρτί

1. Τοποθετήστε τα λουλούδια και τα φύλλα στο αντικολλητικό χαρτί. Αφήστε λίγο χώρο μεταξύ τους ώστε να μην ακουμπάνε το ένα το άλλο μετά το σιδέρωμα.

2. Βάλτε ένα άλλο κομμάτι αντικολλητικό χαρτί πάνω από τα λουλούδια. Προθερμάνετε το σίδερο στην υψηλότερη θερμοκρασία και τοποθετήστε το πάνω από τα λουλούδια. Μην μετακινείτε το σίδερο! Απλά αφήστε το για δέκα δευτερόλεπτα, βγάλτε το και τοποθετήστε στην άκρη. Μπορείτε να ακούσετε τα λουλούδια σας να τσιτσιρίζουν. Αυτό σημαίνει ότι η υγρασία βγαίνει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

3. Αφήστε τα λουλούδια να κρυώσουν μεταξύ των χαρτιών για λίγα λεπτά.

4. Βγάλτε το επάνω κομμάτι χαρτιού. Σε αυτή την εικόνα μπορείτε να δείτε ότι δεν έχουν όλα τα λουλούδια αποξηραθεί σωστά, ιδιαίτερα τα ροζ. Απλά δοκιμάστε διάφορα λουλούδια και θα βρείτε σε ποιο λειτουργεί και σε πιο όχι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης – 5 τρόποι για να αποξηράνετε Λουλούδια

Δείτε επίσης – Κεριά μέσα σε βάζα με αποξηραμένα Λουλούδια!

Δείτε επίσης – DIY Φθινοπωρινά Διακοσμητικά Στεφάνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

DIY Κασπώ από Συσκευασίες Ζάχαρης