in

30 Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Μπάνιο με Μεγάλους Καθρέφτες

Οι μεγάλοι καθρέφτες στα μπάνια έχουν γίνει τάση στη διακόσμηση, κυρίως για δύο λόγους.  Πρώτον γιατί μετατρέπει ακόμα και το πιο απλό μπάνιο σε ένα πολύ εντυπωσιακό  χώρο και δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Δεύτερον, διευρύνει οπτικά το χώρο. Ρίξτε μια ματιά στις πιο καλύτερες ιδέες για να διαλέξετε και να δοκιμάσετε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καθρέφτης στο Νεροχύτη

Τοποθετήστε ένα μεγάλο καθρέφτη στον τοίχο του νεροχύτη. Μπορεί να είναι μονοκόμματος ή μεγάλα κομμάτια που να καλύπτουν το σύνολο του τοίχου. Ταιριάζει  σε πολλά στυλ μπάνιου: μοντέρνο, μινιμαλιστικό, ρουστίκ, βιομηχανικό, εκλεπτυσμένο και ούτω καθεξής και οι πινελιές του στυλ σας θα πρέπει να εκφράζονται στα πλακάκια, στις λάμπες και τους πάγκους.  Για να πέτυχετε μέγιστο αποτέλεσμα επιλέξετε ένα μικρό ή πολύ λεπτό πάγκο που θα κόβει τον τοίχο μόνο για λίγο. Μία ακόμη ωραία ιδέα είναι να φωτίσετε το καθρέφτη με πλευρικά φώτα ή να τα τοποθετήσετε κατευθείαν πάνω του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καθρέφτης στη Μπανιέρα

Τοποθετήστε τη μπανιέρα σας μπροστά από ένα μεγάλο καθρέφτη και το μπάνιο σας θα πάρει την όψη πολυτελούς σπα. Προσθέστε φώτα και πολυελαίους και ιδού ένα βασιλικό μπάνιο!

Καθρέπτες σε Γωνίες

Αν θέλετε να τονίσετε τον νεροχύτη ή να διαιρέσετε το μπάνιο σε ζώνες, δημιουργήστε μια γωνία νεροχύτη με φώτα, αποθηκευτικό χώρο και φυσικά ένα μεγάλο καθρέφτη. Το βάθος της εξαρτάται από το μέγεθος του μπάνιου και τη διακόσμησή σας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης – 43 πρακτικές ιδέες για την οργάνωση του μπάνιου σας!

Δείτε επίσης – 6 Tips για να μην Μυρίζει Καθόλου ένα Μπάνιο Χωρίς παράθυρα

Δείτε επίσης – 65 ιδέες για να οργανώσετε το μπάνιο σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φρεσκάρετε το Σπίτι σας Χρησιμοποιώντας Κίτρινες Λεπτομέρειες

Κανταΐφι σουφλέ με τυριά, ζαμπόν και πιπεριές Φλωρίνης Απο την Αργυρώ!