in

Πως να Χρησιμοποιήσετε Έντονα Χρώματα στο Μπάνιο

Ψάχνετε κάτι καινούργιο ή μοναδικό για το μπάνιο σας;  Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να φαίνεται το μπάνιο σας ιδιαίτερο είναι το χρώμα. Δείτε πως μπορεί να γίνει κομψό και άνετο με έντονα χρώματα.

Το πρώτο ζωντανό χρώμα είναι το κίτρινο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την όψη του μπάνιου σε μια στιγμή. Φωτίζει το χώρο και μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση που σας αρέσει περισσότερο. Πιο σκούρο κίτρινο για μια ζεστή ατμόσφαιρα ή ένα πολύ φωτεινό, σχεδόν σαν νέον. Για καλύτερη εμφάνιση αίσθηση, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίθεση με άλλα χρώματα.

Πηγή 

Θέλετε ρομαντισμό στο μπάνιο σας; Επιλέξτε το κόκκινο χρώμα. Επειδή είναι ένα από τα πιο δύσκολα στη διακόσμηση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην οροφή και ίσως σε μερικά σημεία όπως είναι η μπανιέρα.

Αν θέλετε φυσική όψη στο μπάνιο σας επιλέξτε το μπλε χρώμα. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του μπλε, οπότε η επιλογή είναι δική σας. Μια πολύ απλή ιδέα είναι να επιλέξετε μια απόχρωση που ξεχωρίζει. Ίσως μια σκούρα ή μια κοντά στο μοβ.

 Πηγή

Αντί του μπλε μπορείτε να επιλέξετε το τυρκουάζ καθώς δίνει αίσθηση φρεσκάδας και ταυτόχρονα είναι πολύ καταπραϋντικό. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με vintage, ρουστίκ και εκλεκτική διακόσμηση. Συνδυάστε με χρυσές, καφέ και λευκές αποχρώσεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ένα άλλο έντονο χρώμα για το μπάνιο σας είναι το πράσινο. Φαίνεται εκπληκτικό όταν συνδυάζεται με μαύρο και άσπρο και μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ κομψές παραλλαγές με αυτά τα χρώματα ως βάση.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 DIY Κατασκευές από παλιές Ζάντες Αυτοκινήτων

12 Διαφορετικές Χρήσεις για Δεματικά Καλωδίων (Βίντεο)