in ,

Πώς να φτιάξετε ένα Φωτογραφικό Άλμπουμ με Μπαλόνια!

Αν ψάχνετε μια μοναδική και διασκεδαστική διακόσμηση για ένα πάρτι, τότε αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ με μπαλόνια είναι ιδανικό για εσάς. Για παράδειγμα, αν κάποιος γιορτάζει τα 20ά γενέθλια του τότε χρησιμοποιήστε 20 μπαλόνια και φωτογραφίες από όταν ήταν μωρό μέχρι σήμερα. Είναι εντυπωσιακό και αν και φαίνεται περίπλοκο δεν είναι αν ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες βήμα προς βήμα.

Θα χρειαστείτε :
Φωτογραφίες (κατά προτίμηση εκτυπωμένα αντίγραφα τους)
Κενές κάρτες
Κορδέλα
Μπαλόνια (κατά προτίμηση φουσκωμένα με ήλιο)
Ψαλίδι & περφορατέρ μιας τρύπας
Ταινία διπλής όψης

Οδηγίες

Κολλήστε τις φωτογραφίες στο κέντρο των καρτών με τη ταινία διπλής όψης. Κόψτε την κάρτα στο μέγεθος που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, ανοίξτε με το περφορατέρ μια τρύπα στο κέντρο της κορυφής της κάρτας.

Περάστε κομμάτια κορδέλας σε όλες τις φωτογραφίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει αρκετή ώστε οι φωτογραφίες να κρέμονται αρκετά χαμηλά για να τις βλέπουν όλοι.
Φουσκώστε τα μπαλόνια ή αγοράστε έτοιμα.

Δέστε το μπαλόνι στο άλλο άκρο της κορδέλας. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να κάνετε ένα χαλαρό κόμπο, να τον περάσετε στο άκρο του μπαλονιού και να τραβήξτε σφιχτά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Όταν έχετε τελειώσει με όλα τα μπαλόνια έχουν ολοκληρωθεί, κρεμάστε τα στο ταβάνι.

Αν θέλετε τα μπαλόνια να έχουν ένα συγκεκριμένο σχήμα ή να μείνουν σε ένα συγκεκριμένο χώρο, τότε κολλήστε τα με την ταινία διπλής όψεως στην οροφή.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 Ιδέες Μικρών Αποθηκευτικών Χώρων

20 DIY Ιδέες με Μεταλλικούς Σωλήνες