1 Πως να Αφαιρέσετε τις Εκτυπωμένες Ετικέτες από Πλαστικές Συσκευασίες Τροφίμων | Φτιάξτο μόνος σου - Κατασκευές DIY - Do it yourself

Πως να Αφαιρέσετε τις Εκτυπωμένες Ετικέτες από Πλαστικές Συσκευασίες Τροφίμων

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Ανακαλύψτε έναν εύκολο τρόπο για να αφαιρέσετε την εκτύπωση σε πλαστικές συσκευασίες τροφίμων και να τις χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.
Θα χρειαστείτε ασετόν, μια παλιά πετσέτα και μια πλαστική συσκευασια.


Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο και φορέστε γάντια. Σε ένα ρηχό δοχείο, ρίξτε αρκετό ασετόν στην πετσέτα μέχρι να κορεστεί.


Στη συνέχεια, τυλίξτε την πετσέτα γύρω από τη συσκευασία  και αφήστε την  για 3-5 λεπτά. Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο ανάλογα με τη μάρκα της συσκευασίας.


Αν τρίβοντας το χρώμα βγαίνει, απλά σκουπίστε το για να φύγει. Αν όχι αφήστε τη συσκευασία τυλιγμένη με την πετσέτα στην οποία μπορεί να χρειαστεί να ξαναρίξετε ασετόν.

Πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

Δημοσίευση σχολίου