in ,

Πως να Φτιάξετε Αποσμητικά Αυτοκίνητου

Μπορείτε να διαλέξετε το δικό σας σχέδιο, να προσθέσετε το δικό σας άρωμα και να καυχηθείτε για τις δεξιότητες σας στη χειροτεχνίας. Επίσης είναι ιδανικά για το σπίτι . Απλά σκεφτείτε πόσο ωραία  θα μυρίζει η ντουλάπα σας.

Θα χρειαστείτε:
Τσόχα σε χρώματα της επιλογής σας
Ψαλίδι
Σχέδιο
Κορδόνι
Δυνατή κόλλα ή θερμοκολλητικό πιστόλι
Αιθέριο έλαιο ή το αγαπημένο σας άρωμα
Περφορατέρ μιας τρύπας

Για να φτιάξετε το σχέδιο μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο, να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και να το εκτυπώσετε. Είτε να σχεδιάσετε το δικό σας.

Καρφιτσώστε το σχέδιο πάνω στη τσόχα και κόψτε τα κομμάτια με προσοχή.

Με την κόλλα ή το πιστόλι κολλήστε τα κομμάτια του σχεδίου. Προσπαθήστε να βάζετε ένα  ομοιόμορφο στρώμα λίγης κόλλας, έτσι ώστε να μην ξεχειλίζει από τα άκρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφού στεγνώσει η κόλλα φτιάξτε με το περφορατέρ μια τρύπα.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καψούλι στην τρύπα για διακόσμηση. Υπάρχουν στο εμπόριο και περιέχουν ειδικό εργαλείο για εύκολη τοποθέτηση.

Περάστε το κορδόνι για να δέσετε το αποσμητικό πάνω στον καθρέφτη του αυτοκινήτου, σε κρεμάστρες, στην ντουλάπα ή στην πόρτα της κουζίνας.

Προσθέστε το άρωμα της επιλογής σας ομοιόμορφα. Αν το άρωμα είναι πολύ δυνατό, ρίξτε το σε ένα κομμάτι τσόχας και στη συνέχεια τρίψτε το επάνω στο αποσμητικό. Όταν με την πάροδο του χρόνου σταματήσει να μυρίζει απλά συμπληρώστε με το άρωμα.
Πηγή φωτογραφιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

35 DIY Ιδέες για να Βάψετε Βότσαλα

Πως να Σχεδιάσετε Πάνω σε Κερί