in ,

Πώς να φτιάξουμε μοναδικά Γλυπτά με σκλήρυνση υφάσματος (Powertex)

Στον κόσμο της χειροτεχνίας και της δημιουργίας κυκλοφορούν μοναδικά προϊόντα τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες. Με τα καταλλήλα εργαλεία,υλικά αλλά και με φαντασία μπορούμε να φτιάξουμε μοναδικά έργα τέχνης που θα κοσμούν το σπίτι μας αλλά και υπέροχα σαν δώρα για τους ξεχωριστούς μας φίλους και γνωστούς.

Η σκλήρυνση υφάσματος είναι μια πολύ ιδιαίτερη  τεχνική για να πετύχετε μοναδικό αποτέλεσμα. Ένα γνωστό προιόν στα σκληρυντικά υφάσματος είναι το Powertex με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε γλυπτά, μπούστα, κοσμήματα, και κάθες είδους διακοσμητικό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την σκλήρυνση , διαμόρφωση κάθε είδους απορροφητικού υλικού, όπως χαρτί, χαρτόνι, δέρμα, φελιζόλ, γύψος, πηλός, βαμβακερό ύφασμα κλπ. εκτός απο πλαστικό.

πηγή

Σε γενικές γραμμές για να φτιάξετε  ένα γλυπτό μπορείτε να το κάνετε σε απλά βήματα, και σιγά σιγά με βοήθεια την εμπειρία σας να πειραματιστείτε και να βελτιωθείτε.

Φτιάξτε σώμα απο σύρμα  και καλύψτε το με αλουμινόχαρτο. Χρησιμοποιήστε για κεφάλι μία μπάλα απο φελιζόλ. Μπορείτε να καλύψετε το σώμα με πηλό ή τον χαρτοπολτό Stone Art o οποίος αναμεμειγμένος με το σκληρυντικό δημιουργεί πηλό που στεγνώνει μόνος του. Το ύφασμα του υφάσματος παρακάτω δεν είναι κάτι άλλο απο ένα απλό σεμέν και έχει υποστεί σκλήρυνση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παρόλο που χρησιμοποιούμε σκληρυντικό υφάσματος μπορούμε να φτιάξουμε σιλουέτες με δυναμική και την αίσθηση κίνησης.

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε υπέροχες κούκλες απο σύρμα, ύφασμα και νήμα!

Δείτε επίσης – Πως φτιάχνουμε το Δέντρο της Ζωής απο σύρμα, guest post Ilovecrochetmotif! – {ΒΙΝΤΕΟ}Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε μοναδικές μπαλαρίνες απο σύρμα και χαρτοπετσέτα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας εύκολη σφολιάτα

Ένα σεμινάριο σε ειδυλλιακό χώρο! Σεμινάριο ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ-ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο!