in ,

DIY Σκουλαρίκια Xεράκια

Εάν θέλετε μοναδικά σκουλαρίκια για να κλέψετε την παράσταση σε κάποια γιορτή ή εκδήλωση, έχουμε ακριβώς αυτό που ζητάτε. Αυτά τα σκουλαρίκια χεράκια είναι καλλιτεχνικά και ενώ μπορεί να φαίνεται περίπλοκη η κατασκευή τους στην πραγματικότητα δεν είναι. Αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες παρακάτω.



Υλικά
Ορειχάλκινο σύρμα  (διάμετρος 1,25 χιλιοστά)
Ένα κομμάτι ξύλο
Γάντζοι σκουλαρικιών
Μικρά καρφιά με μικρό κεφάλι ή προκάκια
Ταινία
Σχέδιο

Εργαλεία
Σφυρί
Μυτοτσίμπιδο      
Πένσα πλακέ        
Κόπτης
Ψαλίδι
Σφυρί για μαλακά σύρματα (προαιρετικό)
Ατσάλινη επιφάνεια εργασίας(προαιρετικό)

Οδηγίες κατασκευής

1. Κόψτε το σχέδιο και κολλήστε το στο ξύλο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

2. Καρφώστε τα μικρά καρφιά στα σημεία που θα λυγίσει το σύρμα, όπως τα άκρα και μεταξύ των δακτύλων και κατά μήκος της άκρης της παλάμης.

3. Ξεκινώντας από τον καρπό και αφήνοντας ένα περιθώριο 2,5 εκατοστών τυλίξτε το σύρμα γύρω από τα καρφάκια έτσι ώστε να σχηματιστεί το χέρι. Αν δεν μοιάζει πολύ μην αγχωθείτε. Κόψτε το σύρμα, όταν φτάσετε στο τέλος, αφήνοντας άλλο ένα περιθώριο 2,5 εκατοστών.

4. Αφαιρέστε το χέρι από το καλούπι. Αν παραμορφώσετε το χέρι καθώς το βγάζετε, θα το διορθώσετε στο επόμενο βήμα. Απλά να είστε προσεκτικοί να μην λυγίσετε το σύρμα μπρος και πίσω σε κάθε ένα σημείο  διότι μπορεί να σπάσει. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το δεύτερο χέρι.

5. Χρησιμοποιήστε την πλακέ πένσα για να διαμορφώσετε το σύρμα. Πιέστε τις άκρες των δακτύλων και τα κενά μεταξύ τους για να δώσετε ένα καλύτερο σχήμα στο χέρι. Μπορείτε να βάλετε το χέρι πάνω από το σχέδιο του χεριού για να δείτε πόσο ταιριάζει το σχήμα. Επαναλάβετε το ίδιο για το άλλο χέρι.

6. Με το ένα άκρο του σύρματος κάντε μια θηλιά για να μπει ο γάντζος. Κόψτε την περίσσεια σύρματος. Επαναλάβετε για το άλλο χέρι.

7. Προαιρετικά: Εάν έχετε ένα σφυρί για μαλακά σύρματα και μια ατσάλινη επιφάνεια χτυπήστε απαλά τα χέρια για να σκληρύνει το μέταλλο.

8. Χρησιμοποιήστε το μυτοτσίμπιδο για να ανοίξετε τους γάντζους σκουλαρικιών και να τους περάσετε στις θηλιές των χεριών.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε πόδια ξωτικού για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς ράψιμο! – {ΒΙΝΤΕΟ}

25 Διαφορετικές Κορυφές για Χριστουγεννιάτικο Δέντρο