in , , , ,

Πως να φτιάξετε Χιονόμπαλα από Βαζάκι

Αν σας περισσεύουν βαζάκια που σφραγίζουν αεροστεγώς και αναρωτιέστε τι να τα κάνετε, ήρθε η στιγμή για να φτιάξετε μοναδικές διακοσμητικές χιονόμπαλες. Στολίστε το σπίτι σας ή δωρίστε τις αυτά τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Θα χρειαστείτε:
Βαζάκι με αεροστεγές καπάκι
Απεσταγμένο νερό
Υγρή γλυκερίνη
Γκλίττερ
Μίνι πλαστικά έλατα
Εποξική κόλλα
Ακρυλικό διάφανο βερνίκι σε σπρέι

Ψεκάστε τα μίνι έλατα με το βερνίκι και αφήστε να στεγνώσουν. Αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσουν το χρώμα τους. Μετά κολλήστε τα στο καπάκι του βάζου και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η κόλλα (για καλύτερο αποτέλεσμα αφήστε τα για μια ημέρα).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στη συνέχεια, γεμίστε το βαζάκι σχεδόν μέχρι την κορυφή με απεσταγμένο νερό. Προσθέστε λίγη υγρή γλυκερίνη για να πέφτει πιο αργά το γκλίττερ. Η ποσότητα του γκλίττερ που θα προσθέσετε είναι στην κρίση σας. Βιδώστε το καπάκι σφιχτά και ανακινήστε το βαζάκι για να διασκορπίσετε παντού το γκλίττερ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

20 Φανταστικές Ιδέες Τοίχων με σκέτα Τούβλα

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Γλειφιτζούρια Μπαστουνάκια