in ,

Υπέροχα ζυμαρένια μπώλ για να σερβίρουμε τις σαλάτες μας!

Μια πολύ πρωτότυπη αλλά και νόστιμη ιδέα για να σερβίρετε τις σαλάτες σας σε γιορτές, πάρτυ ή μπουφέ. Ζυμαρένια μπώλ!

Ο τρόπος είναι πολύ απλός αλλά υπάρχουν μερικά κολπάκια και συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουμε για να μην καταστραφεί η δημιουργία μας πριν καν σερβιριστεί.

Αρχικά να πούμε οτι μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε ζυμαράκι για ψωμί αρκεί να μην έχει πολύ μαγιά για να μη φουσκώσει και χαθεί το σχέδιο.

Στη συνέχεια παίρνουμε ένα στρογγυλό βαθύ πυρίμαχο σκεύος και το καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί. Στη συνέχεια φτιάχνουμε με λωρίδες σχέδιο για το μπώλ. Δεν είναι συγκεκριμένος ο τρόπος. Ιδέες να υπάρχουν και μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφα πράγματα. Μπορείτε να φτιάξετε και όμορφα διακοσμητικά σχεδιάκια όπως φύλλα.

Στη συνέχεια αλείψτε με χτυπημένο αυγό και ψήστε στου 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για να μην έχετε πρόβλημα με τα υγρά απο τις σαλάτες σας που θα σερβίρετε μέσα, μπορείτε μόλις το αφαιρέσετε απο το πυρίμαχο, να αλλείψετε και εσωτερικά με αυγό και να το ξαναβάλετε στο φούρνο. Ουσιαστικά να δημιουργήσετε ένα φιλμ προστασίας.

Θέλει προσοχή μην σας καεί. Αφού είναι έτοιμο. Το αφήνετε να κρυώσει πολύ καλά. Τη σαλάτα θα την βάλετε μεσα τελευταία στιγμή για να μην υγρανθεί το καλαθάκι. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε πριν ρίξετε μέσα τη σαλάτα να στρώσετε μερικά φύλλα μαρούλι μέσα στο ζυμαρένιο καλάθι, στο πάτο αλλά και περιμμετρικά.
Είναι λίγο ευαίσθητο το καλαθάκι μας αλλά είναι φανταστική ιδέα για τα τραπέζια μας. Με λίγη προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες θα πάνε όλα τέλεια!

φωτ:supercook

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη απο ζυμάρι! Συνταγή + Οδηγίες Βήμα βήμα!

Δείτε επίσης – 30 μοναδικά σχέδια για ζύμες

Δείτε επίσης – Μαγκίρι (το κρητικό ζυμαρικό του χειμώνα)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

31 Απίστευτα κόλπα για Ρούχα και Παπούτσια!

Ένα δημιουργικό απόγευμα με την Annie Sloan.