in ,

Ιστορίες Τοίχων

Δραματικά εκθέματα, απλά τρικ με μπογιά, μοντέρνα μωσαϊκά και τρισδιάστατες επενδύσεις τοίχων αποτελούν μέρος αυτου του εμπνευσμένου οδηγού για να μετατρέψετε τους κενούς τοίχους του σπιτιού σας σε αριστουργήματα.

Δημιουργήστε μία εκλεκτική έκθεση, ομαδοποιώντας μία συλλογή από vintage κορνίζες με μοντέρνους και σε καθαρές γραμμές καθρέφτες, και κάντε το δικό σας έργο τέχνης.

Φρεσκάρετε το μπάνιο σας με antique και gloss πλακάκια σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια, αλλά στους ίδιους τόνους αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό look.

Κάντε μια έντονη παράσταση, γεμίζοντας ένα τοίχο με κορνιζωμένα εξώφυλλα κλασικών φωτογραφικών άλμπουμ. Οι κάθετες λευκές λωρίδες χωρίζουν αποτελεσματικά τον χώρο.

Δημιουργήστε μια συλλογή σε στυλ vintage από άχρηστες εικόνες – ασυνήθιστο και ενδιαφέρον, χωρίς να αποτελεί το έργο μιας ζωής.

Ντύστε έναν κενό τοίχο κρεμώντας μια μεγάλη συλλογή από διακοσμητικά πιάτα. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα μόνο χρώμα αλλά διαφορετικά στυλ, σχέδια και μεγέθη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανοίξτε ένα τεράστιο παράθυρο σε στυλ φινιστρίνι σε ένα ιδιαίτερα βαθύ τοίχο, για να δημιουργήσετε ένα διπλής λειτουργίας διαχωριστικό δωματίου που επιτρέπει στο φως να περνά.

Κρύψτε μια σειρά από κακοτεχνίες, προσθέτοντας συγχρόνως ένα στοιχείο γλυπτικής στους τοίχους σας, μ’ ένα καινοτόμο φινίρισμα για τις επιφάνειες.

Ανανεώστε ένα γυμνό τούβλινο τοίχο βάφοντάς τον σε μια μοδάτη απόχρωση. Τα σπασμένα τουβλάκια μπορούν, επίσης, να επιδιορθωθούν και να καλυφθούν μ’ ένα ενιαίο χρώμα.

 via must

Δείτε επίσης – 40 ιδέες για να διακοσμήσετε τους άδειους τοίχους!

Δείτε επίσης – 16 Δημιουργικές ιδέες για τους τοίχους σας!

Δείτε επίσης – 17 ιδέες για να ντύσετε όλο το σπίτι (εκτός των τοίχων) με ταπετσαρία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γρανίτες από φρούτα

Color Block η νέα τάση Διακόσμησης