in , , ,

DIY – Πώς να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα ενα Ράφι Εκτυπωτή

Οι οικιακοί  εκτυπωτές μπορούν να καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην επιφάνεια του γραφείου χωρίς να μπορείτε να βάλετε τίποτα πάνω τους ενώ δεν  υπάρχουν πολλές  επιλογές για αποθηκευτικούς χώρους στο εμπόριο.  Μπορείτε όμως να φτιάξετε το δικό σας ράφι εκτυπωτή πολύ εύκολα  και ανέξοδα. Απλά χρησιμοποιώντας δυο ξύλινες θήκες για περιοδικά και θα έχετε ένα ανθεκτικό ράφι για τον εκτυπωτή με χώρο από κάτω για να αποθηκεύσετε το χαρτί του εκτυπωτή ή οτιδήποτε άλλο!

Υλικά
2 ξύλινες θήκες περιοδικών
Κόλλα
Μολύβι
Χάρακας
Ψαλίδι
Ταινία
Washi Tape

Οδηγίες

Βήμα 1

Κολλήστε τις δύο θήκες περιοδικών  μαζί,  με τις δύο ψηλότεροες πλευρές πλάτη με πλάτη. Αυτό το βήμα καθιστά ευκολότερη την  εφαρμογή της ταινίας. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει.
Σχεδιάστε μια ευθεία γραμμή με ένα μολύβι από την μπροστινή γωνία, κατά μήκος των πλευρών και γύρω από την πλάτη προς την άλλη πλευρά καταλήγοντας  στην άλλη μπροστινή γωνία.

Βήμα 2

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εφαρμόστε την ταινία κατακόρυφα από την κορυφή της θήκης κατά μήκος της γραμμής του μολυβιού , αλληλοκαλύπτοντας τα κομμάτια της ταινίας. Επίσης, βάλτε ταινία κάθετα στο μπροστινό μέρος κάθε θήκης  για καλύτερη και πιο τελειωμένη εμφάνιση.

Βήμα 3

Εφαρμόστε την ταινία οριζόντια ξεκινώντας όπου τελειώνει η κάθετη ταινία που βάλατε. Τυλίξτε λωρίδες ταινίας ομοιόμορφα γύρω από τις τέσσερις πλευρές έως ότου καλύψτε όλη τη θήκη .

Βήμα 4

Βάλτε την Washi Tape για να καλύψετε τις ατέλειες.  Αυτή η ταινία είναι εύκολο να δουλευτεί οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σχέδια.

Βήμα 5

Εφαρμόστε την Washi Tape κατά μήκος του εσωτερικού για να καλύψει όλα τα κομμένα  άκρα της ταινίας, δίνοντας  σ το εσωτερικό τέλειο φινίρισμα.

Το ράφι του εκτυπωτή σας είναι έτοιμο.

φωτ. timewiththea

Δείτε επίσης – IKEA HACKS – KNUFF μεταμορφώσιμο τραπεζάκι

Δείτε επίσης – 50 super ιδέες για θήκες περιοδικών

Δείτε επίσης – 10 Ιδέες για διακόσμηση με πέταλα αλόγου!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY Τραπεζαρία: Φτιάξτε το πιο Απλό Τραπέζι Μόνοι σας!

Πώς να ξεβουλώσετε τις σωληνώσεις με φυσικό τρόπο