in

Φτιάξε τον τέλειο ελληνικό παγωμένο καφέ! Θα πάθεις πλάκα!!!

Αν είσαι φανατικός λάτρης του ελληνικού καφέ και ξενερώνεις που δεν μπορείς να τον απολαύσεις τους καλοκαιρινούς μήνες , όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο μη σκας ! Σου έχουμε τη λύση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αποχωριστείς.Μπορείς να τον απολαύσεις και παγωμένο και πίστεψέ με..είναι τέλειος! Η διαδικασία δημιουργίας του είναι λίγο μπελαλίδικη , αλλά αξίζει τον κόπο.

Πως θα τον φτιάξεις , λοιπόν:

-Φτιάξε μία διπλή δόση ελληνικού (ακριβώς όπως φτιάχνεις τον ζεστό) και βάλτον στο ψυγείο για 5 λεπτάκια να κρυώσει. (εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπήσεις με πάγο)
-Στη συνέχεια πέρασέ τον από ένα φίλτρο του γαλλικού καφέ και πρόσθεσέ τον στο ποτήρι με παγάκια. (με τριμμένο πάγο θα είναι ακόμη καλύτερος)
-Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και λίγο αφρόγαλα ή και σαντιγί..
-Και είσαι έτοιμος ! Είναι πραγματικά εξαιρετικός και έτοιμος να αλλάξει τα καλοκαίρια σου.
Ως προς τον καφέ που πίνεις τουλάχιστον !

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς φτιάχνουμε φτερά από Πλαστικά Μπουκάλια!

DIY Αράχνη από Χάντρες