in ,

6 Έξυπνα Κόλπα για Διακόσμηση Μικρών Χώρων

Η διακόσμηση μικρών χώρων μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση επειδή αισθάνεστε σαν να μην έχετε αρκετό χώρο για τίποτα. Κατ ‘αρχάς, ξεκινήστε με τα μεγαλύτερα κομμάτια, όπως ένα καναπέ και διακοσμήστε γύρω τους. Μην φοβάστε να γεμίσετε το χώρο. Όσο περισσότερο προσθέτετε σε ένα μικρό χώρο, τόσο  το πιο άνετος γίνεται. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για να κάνει τον μικρό χώρο σας λειτουργικό και κομψό!

 Χρησιμοποιήστε τους τοίχους ως αποθηκευτικούς χώρους

Οι τοίχοι είναι οι καλύτεροι φίλοι σας σε ένα μικρό χώρο. Όχι μόνο μπορείτε να προσθέσετε ράφια αλλά και ένα γραφείο για να αποθηκεύσετε βιβλία, κάμερες, μικροπράγματα ακόμα και έναν υπολογιστή.

Χαμηλά και Μακρόστενα Έπιπλα

Αν δεν έχετε ένα υψηλό ταβάνι, επιλέξετε έπιπλα που δεν είναι ογκώδη με χαμηλά πόδια. Με αυτό τον τρόπο φαίνεται περισσότερος χώρος.

Τέχνη και Καθρέπτες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένας μικρός χώρος θα λαμψει χρησιμοποιοντας καθρεπτες και κορνιζες. Αντανακλούν το φως και προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον σε ένα δωμάτιο. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποσπάσει την προσοχή από το να δει πόσο μικρό είναι το διάστημα είναι.

Επιλογή Χρωμάτων

Βάψτε τους τοίχους σας λευκούς και ο χώρος σας θα δείξει μεγαλύτερος και φωτεινότερος. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα έντονο χρώμα όπως το κίτρινο. Χρωματίστε το πλαίσιο της πόρτας ή του παραθύρου για να δημιουργήσετε αντίθεση στο χώρο.

Μεγαλύτερα Χαλιά

Αν έχετε ξύλινα πατώματα, μην φοβηθείτε να βάλετε ένα μεγαλύτερο χαλί Θα κάνει πιο άνετο το χώρο και θα τον μονώσει ταυτόχρονα . Ιδιαίτερα τις κρύες νύχτες του χειμώνα θα χαλαρώνετε στα ζεστά και θα οργανώνετε νύχτες παιχνιδιού με τους φίλους σας.

Δώστε Ζωή στο Χώρο
Τοποθετήστε ανθεκτικά φυτά εσωτερικού χώρου ή απλά αγοράστε λουλούδια από το ανθοπωλείο και βάλτε τα σε ένα όμορφο vintage κεραμικό βάζο.

via ebay

Δείτε επίσης – 40 ιδέες για μικρά υπνοδωμάτια!

Δείτε επίσης – 50 μικρά τραπέζια για μικρές κουζίνες!

Δείτε επίσης – 38 ιδέες για μικρά δωμάτια και σπίτια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε έναν τοίχο γκαλερί.Ο εύκολος τρόπος να τα κρεμάσετε!

18 μοναδικές ιδέες για να διακοσμήσετε τις σαγιονάρες σας!