in , , , ,

Φτιάξτε ένα Ρολόι από Χαρτόνι!

Μια πολύ ωραία ιδέα γεμάτη φαντασία και παιχνιδιάρικη, ιδανική για μικρά παιδιά, ακόμη και ενήλικες. Δείτε πόσο εύκολη είναι! Ένα όμορφο ρολόι απο χαρτόνι!

Θα χρειαστείτε ένα κομμάτι χαρτόνι, λευκό χαρτί, χρώματα χειροτεχνίας, ένα πινέλο, ένα στυλό, ψαλίδι, κόλλα στικ και ένα μηχανισμό ρολογιού.

1. Σχεδιάστε πάνω στο χαρτί το σχέδιο του ρολογιού (στην προκείμενη περίπτωση ένα σπιτάκι) και κόψτε το. Αν θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε το σχέδιο εδώ.

2. Αν θέλετε, σχεδιάστε περισσότερες λεπτομέρειες και ζωγραφίστε το σπίτι. Προτιμήστε τα χρώματα χειροτεχνίας αντί νερομπογιάς γιατί παρότι είναι πιο ακριβά είναι πιο ζωηρά και προσφέρουν καλύτερη κάλυψη.

3. Όταν τα χρώματα στεγνώσουν εντελώς, κολλήστε το σπίτι πάνω στο χαρτόνι. Βάλτε άφθονη κόλλα στις γωνίες και στις άκρες.

4. Αφήστε τη κόλλα να στεγνώσει και κόψτε το σπίτι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

5. Κάνετε μια τρύπα στη μέση του ρολογιού, με ένα ψαλίδι ή κάποιο άλλο αιχμηρό εργαλείο, και τοποθετήστε τους δείκτες.

Αυτό είναι! Δεδομένου ότι το ρολόι είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι είναι τόσο ελαφρύ και φθηνό. Και επειδή δεν θα φτιάξετε μόνο ένα δείτε σαν ιδέες άλλα δυο ακόμη.

Το πράσινο είναι φτιαγμένο από χαρτί με μοτίβο και λευκό ρολόι. Το λουλούδι είναι κομμένη εικόνα απο περιοδικό ενώ αυτό που είναι δίπλα στο μπλε είναι από χαρτί εφημερίδας κολλημένο στο χαρτόνι και έχει ένα μικρό παράθυρο από φύλλο αλουμινίου.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Μωσαϊκά για τους τοίχους σας!

40+ χρήσιμα και διακοσμητικά απο κουτάλια και πιρούνια για την Κουζίνα!