in ,

Δείτε τις πιο Εκκεντρικές και Ιδιαίτερες Ταπετσαρίες

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη λύση για όσους από εσάς θέλετε να ανανεώσετε οικονομικά κάποιον χώρο του σπιτιού σας. Μιλάμε, φυσικά, για τις ταπετσαρίες οι οποίες δίνουν χρώμα και στιλ σε όποιο χώρο μπαίνουν. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο ιδιαίτερες ταπετσαρίες και σας τις παρουσιάζουμε.

Φύλλα κάκτου

Αυτή η ταπετσαρία μοιάζει να είναι ζωγραφισμένη στο χέρι. Τα φύλλα κάκτου δίνουν στιλ στο χώρο αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν οι κανόνες του φενγκ σούι θα «αποδέχονταν» μια τέτοια ταπετσαρία. Οι ειδικοί του φενγκ σούι υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να βάζουμε κάκτους μέσα στο σπίτι μας μιας και θεωρείται ότι φέρνουν κακή τύχη.

Χάρτης

Οι χάρτες πάνω σε ταπετσαρίες έχουν γίνει μόδα και τελευταία τις συναντάμε όλο και συχνότερα σε πολλά σπίτια. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη ταπετσαρία που θα δώσει στιλ και άποψη στο χώρο σας ενώ έχει και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Πού ξέρετε… βλέποντας συνεχώς το χάρτι μπροστά σας, μπορεί να μάθετε και γεωγραφία.

Δάσος

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Σε αυτήν την ταπετσαρία έχει απεικονιστεί ένα δάσος και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Στην ουσία μας δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για έναν πολύ όμορφο πίνακα ζωγραφικής.

3d

Η συγκεκριμένη ταπετσαρία που έχει τοποθετηθεί σε όλο τον τοίχο του σαλονιού της παρακάτω φωτογραφίας είναι 3d. Δυστυχώς αυτές οι ταπετσαρίες δείχνουν υπερβολικές σε τόσο μεγάλες επιφάνειες και δεν δίνουν στιλ στο χώρο αλλά επικεντρώνουν όλα τα βλέμματα πάνω τους με αρνητικό τρόπο. Ίσως σε μια μικρότερη επιφάνεια η συγκεκριμένη ταπετσαρία να μην έδειχνε τόσο υπερβολική.

Τοιχογραφία

Οι ταπετσαρίες με αρχαίες γραφές και τοιχογραφίες είναι εντυπωσιακές αλλά δεν ταιριάζουν σε μοντέρνα σπίτια. Προτιμήστε κάτι πιο σύγχρονο όπως είναι τα παλ φλοράλ, τα πουά ή ακόμα και τα γεωμετρικά σχήματα.

Ουρανός

Οι ταπετσαρίες με τοπία και ουρανούς είναι συνήθως πολύ όμορφες και πολύ εντυπωσιακές. Αν, όμως, προτιμήσετε ταπετσαρία με ουρανό φροντίστε να είναι ηλιόλουστος για να δώσετε φως στο χώρο σας. Επιπλέον, ένας όμορφος ουρανός, χωρίς σύννεφα, θα σας φτιάχνει και την ψυχολογία κάθε φορά που τον βλέπετε.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φυσικά αντιισταμινικά που φέρνουν ανακούφιση στις αλλεργίες!

Δυναμωτικό μελοκάρυδο σε ρολό