in ,

8 Μοναδικές DIY ιδέες με λάστιχο ποτίσματος!

Το παλιό και σπασμένο λάστιχο ποτίσματος μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και έτσι να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και παράλληλα να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας. Έχετε ήδη κάποιες ιδέες στο μυαλό; Αν όχι, δείτε τις καλύτερες που έχουμε συλλέξει για εσάς. Θεωρούμε οτι θα μπείτε στον πειρασμό να φτιάξετε μερικά από αυτά το συντομότερο δυνατόν!

Το λάστιχο μπορεί να μετατραπεί σε ένα μοναδικό βάζο. Είναι ένας ενδιαφέρων τρόπος για να φέρετε τον κήπο μέσα στο σπίτι. Σίγουρα Θα προσελκύσει την προσοχή του ο καθέ επισκέπτη σας. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο και δεν απαιτεί πολύ ειδικές δεξιότητες.

Αν χρειάζεστε γλάστρες για τον κήπο σας και δεν θέλετε να δαπανήσετε χρήματα για την αγορά νέων, φτιάξτε μερικές από τα παλιά λάστιχα.

Θέλετε να ομορφύνετε την αυλή σας; Φτιάξτε καταπληκτικά λουλούδια με παλιούς σωλήνες και άλλα παλιά αντικείμενα και η αυλή σας θα είναι σαν να έχει βγει από περιοδικό διακόσμησης.

Το λάστιχο μπορεί να είναι λειτουργικό και πρακτικό ακόμη και σπασμένο. Φτιάξτε καλάθια για να αποθηκεύσετε τόνους πραγμάτων του σπιτιού.

Η άνοιξη ήρθε οπότε μπείτε στο πνεύμα στολίζοντας την εξώπορτα σας με ένα στεφάνι από λάστιχο διακοσμήμενο με λουλούδια ως σύμβολο της ανάπτυξη και της ευημερίας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τι θα λέγατε για ένα χαλάκι εξώπορτας σε χρόνο μηδέν;

Αν αγαπάτε τα σουβέρ, χρησιμοποιήστε ένα παλιό λάστιχο για να φτιάξετε μερικά σωλήνα και να εξοικονομήσετε χρήματα!

via diyselfy

Δείτε επίσης – DIY ράφια από σωλήνες υδρορροής! – Φανταστική και οικονομική ιδέα για ράφια!

Δείτε επίσης – Πώς θα κάνετε μία πλαστική σωλήνα pvc να μοιάζει σαν ξύλινη!

Δείτε επίσης – Αποθηκεύεστε τις μπότες σας εύκολα! Φοβερή και πολύ πρακτική κατασκευή!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΙΚΕΑ Hacks για τον γάμο σας

Πώς να φτιάξετε μοναδικούς πίνακες με θερμοκολλητικό πιστόλι και νερομπογιές!