in ,

Φτιάξε μόνη σου φόρεμα χωρίς ράψιμο!

Θέλεις ένα προκλητικό, πανέμορφο, μαύρο φόρεμα, αλλά δε βρίσκεις κάτι να σου κάνει; Φτιάξτο μόνη σου! Και μάλιστα χωρίς ράψιμο σε 1 μόλις λεπτό!  Τα μαύρα φορέματα είναι πάντα της μόδας, αρέσουν σε άντρες και γυναίκες και μπορείς να τα φορέσεις άνετα σε μία βραδινή έξοδο. Μπορείς να τα βάλει σκέτα αν πας σε κάποιο μπαρ ή club, μπορείς να τα φορέσεις με ένα σακάκι και ένα όμορφο καλσόν για ένα δείπνο με τον καλό σου ή ακόμα και σε ένα βραδινό beach party(όταν έρθει το καλοκαίρι τελοσπάντων).

Πως μπορείς όμως να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό φόρεμα, χωρίς να έχεις ιδέα από ραπτική, ξοδεύοντας ελάχιστο χρόνο; Θα σου πω αμέσως πως να το κάνεις.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα που είναι ελαστικό και δεν ξεφτίζει. Θα χρειαστείς επίσης ένα μέτρο και ένα ψαλίδι. Αυτά είναι όλα. Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγο σαπουνάκι που γράφει πάνω σε υφάσματα ή ακόμα και κιμωλία.

Για να το φτιάξεις ουσιαστικά πρέπει να κόψεις ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο. Το μέγεθός του εξαρτάται από το πόσο κοντό ή μακρύ το θέλεις.

Τα μέτρα του φορέματος που βλέπεις είναι:

Πλάτος: περίπου 170 εκατοστά. Για να βρεις πόσο πλατύ το χρειάζεσαι μέτρα το άνοιγμα των χεριών σου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μάκρος: περίπου 104 εκατοστά. Για να βρεις το πόσο μακρύ το θες υπολόγισε την απόσταση από το κάτω μέρος του πηγουνιού σου, μέχρι το σημείο που θέλεις να τελειώνει το φόρεμα και λίγο πιο κάτω.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνει τώρα είναι να κόψεις ένα οβάλ, ακριβώς στη μέση του πλάτους. Το ύψος του θα είναι 24 εκ. και το μάκρος του 32 εκ.. Μπορεί το μέγεθος να σου φαίνεται μικρό, αλλά επειδή το ύφασμα είναι ελαστικό, θα είναι μια χαρά! Η συμβουλή μου βέβαια είναι να ξεκινήσεις με ένα πιο μικρό οβάλ και σιγά σιγά να το μεγαλώνεις.

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δέσεις! Και είσαι έτοιμη για έξοδο! Με γεια σου.

via ediva

Δείτε επίσης – Γρήγορη και εύκολη χειμωνάτικη κάπα!

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε πανεύκολα απίθανες Κουκουβάγιες Μαξιλάρια!! – ΠΑΤΡΟΝ – {ΒΙΝΤΕΟ}

Δείτε επίσης – 11 τρόποι που φοριέται το αντρικό κασκόλ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 εύκολες ιδέες για τα Παλιά σας Πουλόβερ

Χαλάκι από παλιές Πετσέτες