in ,

Τι είναι η τεχνική Decopatch και πώς το κάνουμε…!

Μοιάει πολύ με το Decoupage. Το μόνο που χρειάζεστε για την τεχνική Decopatch είναι το αντικείμενο που πρόκειται να καλύψετε, μια κόλλα ντεκουπάζ και μια επιλογή από πανέμορφα χαρτιά. Ακολουθήστε βήμα προς βήμα τον παρακάτω οδηγό και πριν το καταλάβετε θα είστε γνώστης  της τεχνικής.

1. Επιλέξτε το αντικείμενό σας – θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε! Εδώ μια μεγάλη καμηλοπάρδαλη.

2. Κόψτε τα χαρτιά σας σε μικρά κομμάτια, σε μέγεθος μεγάλου γραμματόσημου.

3. Περάστε την κόλλα πάνω στο αντικείμενό σας, φροντίζοντας να καλύψετε μια έκταση μεγαλύτερη από τα κομμάτια χαρτιού. Να είστε γενναιόδωροι!

4. Χρησιμοποιήστε το πινέλο σας για να πιάσετε ένα κομμάτι χαρτί και τοποθετήστε το στην περιοχή που απλώσατε την κόλλα. Κρατήστε μια στιγμή για να κολλήσει.

5. Με την κόλλα που έχει απομείνει στο πινέλο σας, περάστε μια λεπτή στρώση πάνω στο χαρτί, προσέχοντας όλα τα άκρα να κολλήσουν. Αυτό θα στεγνώσει σαφώς, οπότε μην ανησυχείτε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

6. Επαναλάβετε τα βήματα 3-5 έως ότου το αντικείμενο σας καλυφθεί πλήρως. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν γυμνά σημεία γιατί θα γίνουν πιο εμφανή μόλις στεγνώσει η κόλλα.

7. Όταν η κόλλα στεγνώσει θα αφήσει ένα γυαλιστερό, διαφανές φινίρισμα και το αριστούργημά σας είναι έτοιμο. Φυσικά μπορείτε πάντα να το περάσετε και με ενα βερνικάκι!

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε το επόμενο έργο σας είτε είναι ένα ποδήλατο, ένα αυτοκίνητο ή ένα ψυγείο!

via thedecopatchplace

Δείτε επίσης – Τι είναι το Decoupage (Ντεκουπάζ); Φτιάξε τα δικά σου έργα τέχνης.

Δείτε επίσης – 100 ιδέες για Decoupage

Δείτε επίσης – 60 εξαιρετικές ιδέες για Decoupage σε καρέκλες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πλεκτός δίσκος φύλλο από χαρτί!

16 Δημιουργικές ιδέες για τους τοίχους σας!