in , ,

Πρωτότυπες Ιδέες για να Κρύψετε τον Πίνακα του Ρεύματος

Οτιδήποτε δεν σας αρέσει μέσα στο σπίτι σας μπορεί να διορθωθεί με μερικές έξυπνες και απλές λύσεις. Σήμερα θα σας δείξουμε μερικούς έξυπνους τρόπους για να κρύψετε τον πίνακα του ρεύματος.

Πίνακας ζωγραφικής 
Η πιο εύκολη λύση είναι να τοποθετήσετε μπροστά από τον πίνακα του ρεύματος ένα κάδρο. Έτσι θα κρύψετε τον αντιαισθητικό πίνακα και ταυτόχρονα θα ομορφύνετε τον χώρο σας.

Δείτε πόσο άσχημος φαινόταν ο τοίχος πριν μπει το κάδρο…

Δείτε πόσο όμορφος δείχνει ο ίδιος τοίχος με την προσθήκη του κάδρου.

Προσωπικό έργο τέχνης 
Αν το χέρι σας πιάνει και είστε ταλέντο στη ζωγραφική φτιάξτε έναν δικό σας πίνακα και βάλτε τον με τέτοιο τρόπο στον τοίχο ώστε να ανοιγοκλείνει όποτε το επιθυμείτε.

Μαυροπίνακας 
Φτιάξτε ένα λεπτό ντουλαπάκι που στο εξωτερικό του πορτάκι θα είναι βαμμένο με μπογιά μαυροπίνακα. Έτσι θα μπορείτε εκεί να γράφετε όλα όσα δεν θέλετε να ξεχάσετε ενώ στο ντουλαπάκι μπορείτε να αποθηκεύετε μικροπράγματα που δε θέλετε να χάσετε αλλά και να κρύβετε τον «άσχημο» πίνακα του ρεύματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Gallery τοίχου
Αν ο ένας πίνακας δεν σας αρκεί, τότε μπορείτε να φτιάξετε μια gallery τοίχου τοποθετώντας μπροστά από τον πίνακα του ρεύματος έναν όμορφο πίνακα ζωγραφικής και προσθέτοντας γύρω από αυτόν και άλλους πίνακες… για ξεκάρφωμα.

Κλειδοθήκη 
Στερεώστε μια κλειδοθήκη μπροστά από τον πίνακα του ρεύματος. Με αυτόν τον τρόπο το κόλπο που χρησιμοποιείτε για να καλύψετε τον πίνακα είναι ταυτόχρονα και άκρως λειτουργικό.

via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Vintage Διακοσμητικό Μπολ από παλιά βιβλία!

Μοναδικές Κορνίζες από παλιά μπουκάλια!