in ,

Σπιτική αντρική κρέμα ομορφιάς

Αν ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο να δωρίσετε στο ταίρι σας, φτιάξτε αυτή την όλα-σε-ένα κρέμα ομορφιάς που αντιμετωπίζει σχεδόν τα πάντα! Από ξηρά, σκασμένα χέρια ως αλοιφή για τέλεια μαλλιά, και μπορείτε να την προσωποποιήσετε με το αγαπημένο άρωμα του άντρα σας. Φτιαγμένη από φυσικά συστατικά και σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να γίνει δώρο της τελευταίας στιγμής.

Τι θα χρειαστείτε:
Κατσαρολάκι
4 κουταλιές της σούπας κερί μέλισσας
4 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
Μικρό  θερμοανθεκτικό μπολ
Πετσέτα κουζίνας
10-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο
Κουτάλι ή ξύλινο καλαμάκι (προαιρετικό)
1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα ή καλαμποκάλευρο (προαιρετικά)
Μίξερ χειρός (προαιρετικό)
Μικρό αεροστεγές βαζάκι

Οδηγίες:

Για να φτιαξετε τη κρέμα, βάλτε μια μικρή κατσαρόλα γεμάτη με νερό μέχρι τη μέση σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κερί μέλισσας και το λάδι καρύδας στο θερμοανθεκτικό μπολ και τοποθετήστε το πάνω από την κατσαρόλα μέχρις ότου τα υλικά λιώσουν και ομογενοποιηθούν.

Βγάλτε προσεκτικά το μπολ από τη φωτιά και τοποθετήστε το πάνω στην πετσέτα κουζίνας. Το μελισσοκέρι και το λάδι καρύδας φροντίζουν το δέρμα και τα μαλλιά. Προσθέστε ένα μείγμα αιθέριων ελαίων, τα περισσότερα από τα οποία είναι επίσης αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά. Εμεί χρησιμοποιήσαμε έναν συνδυασμό από τεϊόδεντρο, ξύλο κέδρου και δεντρολίβανο. Ανακατεψτε απαλά με το κουτάλι ή χρησιμοποιήστε το ξύλινο σουβλάκι, το οποίο μπορείτε να πετάξετε όταν τελειώσετε με τη κρέμα.

Εάν θέλετε και απολέπιση δέρματος πασπαλίστε με μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα ή καλαμποκάλευρο πριν κάνετε ένα γρήγρο ανακάτεμα με το μίξερ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αφου ανακατέψετε, ρίξτε προσεκτικά τη κρέμα στο μικρό βαζάκι, αφήστε τη να κρυώσει  και έχετε έτοιμο το δωράκι ομορφιάς για τον αγαπημένο σας.

Αν αποθηκεύσετε τη κρέμα σε δροσερό μέρος, μπορεί να χρησιμοποιήθεί μέχρι τέλους.
via popsugar

Δείτε επίσης – Χειροποίητη κρέμα χεριών με ελαιόλαδο

Δείτε επίσης – 14 πολύτιμα μυστικά ομορφιάς που δεν ξέρατε μέχρι σήμερα!

Δείτε επίσης – DIY – Φτιάξε το δικό σου τζελ για τα μαλλιά!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε πανεύκολα απίθανες Κουκουβάγιες Μαξιλάρια!! – ΠΑΤΡΟΝ – {ΒΙΝΤΕΟ}

15 Διακοσμητικά στεφάνια Αγίου Βαλεντίνου!