in , , , ,

Πώς να φτιάξετε χάντρες απο εφημερίδες και περιοδικά – οδηγός για διάφορα σχέδια + 40 Μοναδικά κοσμήματα!

Οι χάντρες απο χαρτί χρονολογούνται απο το 1800 αλλά χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα για κατασκευή κοσμημάτων, για διακόσμηση τσάντας και πορτοφολιού, για κουρτίνες απο χάντρες, για πίνακες κτλ τκλ και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ ελαφριές, πολύ οικονομικές για να φτιαχτούν αφού το μόνο που χρειάζεται είναι κομμάτια χαρτιού (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χαρτί, όπως παλιές εφημερίδες, περιοδικά, χαρτιά περιτυλίγματος κτλ τκλ.), είναι γερές και αντέχουν στο χρόνο! Φανταστική κατασκευή για μεγάλους αλλά και μικρότερους. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Χρησιμοποιήστε οτι χαρτί θέλετε.
Ανάλογα με το σχήμα των λωρίδων χαρτιού που θα κόψετε θα έχετε και το αντίστοιχο σχήμα χάντρας. Τα σχήματα είναι πάρα πολλά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τι σχήμα θα προκύψει απο κάθε λωρίδα χαρτιού που θα κόψετε.

Τις λωρίδες τις τυλίγετε προσεκτικά και σφιχτά  σε μία οδοντογλυφίδα και στο τέλος κολλάτε με λίγη κόλλα χειροτεχνίας για να κλείσει.

Στη συνέχεια μπορείτε να περάσετε όλη τη χάντρα με κόλλα χειροτεχνίας  έτσι ώστε να τη ασφαλίσετε. Εναλλακτικά, και είναι κάτι που το προτιμώ, μπορείτε να περάσετε τη χάντρα με ένα ωραίο διάφανο ακρυλικό βερνικάκι 2 χέρια. Αφήνετε να στεγνώσει το πρώτο και στη συνέχεια περνάτε το δεύτερο. Τοποθετήστε όρθια τη χάντρα να στεγνώσει. Μόλις στεγνώσει η χάντρα σας είναι έτοιμη!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τις συγκεκριμένες χάντρες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όπως οποιαδήποτε άλλη χάντρα. Φτιάξτε σκουλαρίκια, κολλιέ, συνδυάστε σύρμα και οτι άλλο υλικό αγαπάτε. Οι επιλογές είναι άπειρες. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για μοναδικά κοσμήματα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

via salttree, φώτος/πηγές pinterest

Δείτε επίσης – Φτιάξτε εκπληκτικές χάντρες με εφημερίδες, νερό και κόλλα!

Δείτε επίσης – Εκπληκτικά διακοσμητικά απο σελίδες περιοδικών + 35 σούπερ Ιδέες!

Δείτε επίσης – Δημιουργήστε ΠΙΝΑΚΕΣ με τις δικές σας ΕΙΚΟΝΕΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – {ΒΙΝΤΕΟ}

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Εύκολο γλάσο σοκολάτας με κακάο και άνθος αραβοσίτου που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Πώς να αφαιρέσεις λέκε απο χλωρίνη και να σώσεις τα ρούχα σου!