in

Θέλετε να φτιάξετε ένα συγκεκριμένο καλούπι; Χρησιμοποιήστε αυτό τον κόφτη πολυστερίνης! Απο την ομάδα του make it Extreme!

Μια μηχανή κοπής πολυστερίνης !! Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλα τα δημιουργικά μυαλά !!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή καλουπιών, μοντέλων, κεριών, και για πολύ πιο εμπνευσμένες ιδέες !!
Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της μηχανής είναι ότι κόβει πολυστερίνη χωρίς να λερώνει τον  χώρο εργασίας σας. Μπορεί εύκολα να κόψει μεγάλες επιφάνειες, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Κόβει γωνίες οποιουδήποτε βαθμού. Επιπλέον η επιφάνεια κοπής μπορεί να ρυθμιστεί και να οριστεί σε κάθε βαθμό ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Μπορεί  να κόψει πολλά κομμάτια πολυστερίνης την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται. Το ύψος κοπής είναι ρυθμιζόμενο και μπορείτε να ρυθμίσετε το απαιτούμενο ύψος χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα που έρχονται μαζί με το μηχάνημα. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της μηχανής είναι ότι το σύρμα κοπής μπορεί να αντικατασταθεί με ένα διαλυτικό ή ένα παχύτερο και αυτό δίνει την ευελιξία κοπής διάφορων πλατών με υψηλή ακρίβεια!

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με πολλή φαντασία, μπορεί να παράγει απίστευτα πράγματα!! Έχει άπειρες  χρήσεις και μπορεί να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά προϊόντα και έναν τεράστιο αριθμό συμπληρωματικών εργαλείων.

Το συνολικό κόστος  της κατασκευής είναι πολύ χαμηλό (περίπου 80 ευρώ). Ζυγίζει περίπου 25 κιλά και οι διαστάσεις του είναι W75cm x D75cm (το ύψος είναι ρυθμιζόμενο ανάλογα με τις ανάγκες).
Το συνολικό ύψος, όταν δεν είναι σε χρήση και όταν όλα τα εξαρτήματα που διατίθενται είναι στη θέση τους, είναι 20 εκατοστά.
Μπορεί να  τοποθετηθεί πάνω σε πάγκο εργασίας και στο πάτωμα …
Είτε στον πάγκο εργασίας ή στο δάπεδο, ο χρήστης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν χρησιμοποιεί αυτό το μηχάνημα λόγο του ότι  το σύρμα κοπής φτάνει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες κατά τη χρήση.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή αυτής της μηχανής ήταν: μεταλλικά κομμάτια, ξύλα, καλώδια, ένας μετασχηματιστής, στοιχεία, βίδες, μπογιά.
Έτος κατασκευής: 2015

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Την κατασκευή  της ομάδας make it extreme μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα τους. Make it extreme



Μπορείτε να δείτε όλες τις κατασκευες  της ομάδας make it extreme στη σελίδα τους. 

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε καλούπια απο σιλικόνη σε χρόνο μηδέν!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε υπέροχα μονοπάτια απο τσιμέντο στον κήπο σας!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε υπέροχα μονοπάτια απο τσιμεντένια κουμπιά στον κήπο σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξουμε υπέροχες διακοσμητικές πεταλούδες απο χαρτί! – {ΒΙΝΤΕΟ}

18 πανέμορφα χριστουγενννιάτικα δέντρα για τον τοίχο!