in

Με αυτό το γραμματοκιβώτιο δεν θα χάσετε ποτέ ξανά την αλληλογραφία σας!!! Απο την όμάδα του make it Extreme!

Με αυτό το γραμματοκιβώτιο δεν θα χάσετε ποτέ ξανά την αλληλογραφία  σας!!!  Απο την ομάδα του make it extreme!

Αυτό είναι το νέο κουτί αλληλογραφίας μας, που έγινε το Νοέμβριο του 2015 και είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα !!
Δεν είναι μόνο η εμφάνιση αυτού του γραμματοκιβωτίου, αλλά και η λειτουργία του, που το κανουν να  διαφέρει από τα συνηθισμένα.  Είναι κατασκευασμένο από 2 χιλιοστά λαμαρίνα και ξύλο MARRI.

Το κύριο πλεονέκτημα, και  ο πραγματικός λόγος της κατασκευής, είναι το γεγονός ότι οι κάτοικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς τη χρήση των κλειδιών τους.

Το γραμματοκιβώτιο λειτουργεί χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο.
Η πόρτα ανοίγει, όταν το πρώτο κουμπί είναι πατημένο. Πατώντας το δεύτερο κουμπί ανάβει φως, το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να συλλέξεις τα γράμματα σου, ακόμη και κατα  την διάρκεια της νύχτας.
Επιπλέον, ακόμη και αν οι κάτοικοι δεν έχουν το τηλεχειριστήριο, μπορούν να έχουν εύκολα πρόσβαση χρησιμοποιώντας ένα μυστικό κωδικό (στον πίνακα).
Υπάρχουν τέσσερα τηλεχειριστήρια έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να μπορεί να έχει πρόσβαση. Τα  τηλεχειριστήρια μπορούν  να κρεμαστούν στο μπρελόκ.
Τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του  γραμματοκιβωτίου είναι  το γεγονός ότι, αντί  της μίας χρήσης μπαταρίες, έχει εγκατασταθεί  ένα μικρό 12″ φωτοβολταϊκό, το οποίο επαναφορτίζει συνεχώς τη μπαταρία. Επιπλέον  όταν ένας φάκελος μπαίνει  στο γραμματοκιβώτιο σας, ένα μήνυμα  θα έρχετε αυτόματα στο κινητό σας τηλέφωνο και θα σας ενημερώνει ότι έχετε ένα νέο γράμμα.
Είναι προστατευόμενο απο καιρικές συνθήκες και εξοπλισμένο με επιπλέον χώρο για όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια . Οι διαστάσεις του είναι 75 x25 x25cm!

Τις κατασκευές του make it extreme μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα τους makeitextreme

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξουμε πεταλούδες απο πλαστικά μπουκάλια

Φοβερή ομελέτα – γεύμα στο φούρνο! Για όλη την οικογένεια!