in ,

Τι είναι το «Copper», η νέα μόδα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που χαλάει κόσμο!

Περάσαμε τη μόδα του κόκκινου, χρυσού, ασημί, πολύχρωμου στολισμού και φτάσαμε Δεκέμβρη του 2015 για να επιδοθούμε όλοι στο Copper, τη φετινή τάση που θα δώσει περίσσια λάμψη στο σπίτι μας.

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Ανναστέλλα Λαζάρου μας βάζει στο κλίμα. «Copper, σημαίνει χαλκός. Βέβαια σε αυτό το νέο trend που έκανε πέρσι δυναμικά την εμφάνισή του στο εξωτερικό και εισβάλλει δειλά δειλά και στα εγχώρια καταστήματα για να προχωρήσει και εντός της οικίας μας, ο χαλκός κυριαρχεί βασικά ως χρωματισμός και κατά δεύτερον ως υλικό. θυμίζει το τρίτο χρώμα του χρυσού του cartier, το ροζ και το συναντούμε κυρίως σε διακοσμητικά και φωτιστικά οι φόρμες των οποίων φέρνουν στο μυαλό κάτι από τα 60’s».

Τι το κάνει όμως να διαφέρει από το ασημί και το χρυσό που έχουμε συνηθίσει; «Αρχικά είναι πιο ζεστό και από τα δύο, ενώ παράλληλα είναι πιο κλασσικό από το inox και πιο μοντέρνο από το χρυσό. Κοινώς, φέρνει τη χρυσή τομή, σκοπεύοντας να πιάσει όλα τα γούστα».

«Κοιτάζοντας τα αντικείμενα, σου προκαλούν την εντύπωση πως πρόκειται για συλλεκτικά, μοναδικά, πολύτιμα. Αν τώρα σου αρέσει αλλά δεν μπορείς να φανταστείς με τι να το συνδυάσεις, σου λέω πως δένει υπέροχα με ανοιχτόχρωμα ξύλα, με το λευκό αλλά και με παστέλ χρωματισμούς, αποδίδοντας ένα ρομαντικό trendy χαρακτήρα με θηλυκή υπόσταση».

Ιδού μερικές ιδέες για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις κι εσύ την πιο trendy Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via iefimerida

Δείτε επίσης – Super Χριστουγεννιάτικα στολίδια απο πολύχρωμα νήματα και χαρτόνι!

Δείτε επίσης – 80 φανταστικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια / μπάλες απο καμμένες λάμπες!

Δείτε επίσης – 80 φανταστικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια / μπάλες απο καμμένες λάμπες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Προσέξτε καλά τα φρούτα που αγοράζετε! Δείτε τι σημαίνουν τα νούμερα στις ετικέτες τους.

Καρότσι μεταφοράς καυσόξυλων! Απαραίτητο διακοσμητικό κομμάτι αν έχετε τζάκι. Απο την όμάδα του make it Extreme!