in , , ,

Πώς να φτιάξεις κολιέ με κόμπους απο ένα t-shirt!

Θέλεις να αποκτήσεις ένα υπέροχο κολιέ με κόμπους, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευρώ; Σε αυτό το άρθρο, θα βρεις ένα DIY, για ένα εντυπωσιακό καθημερινό αξεσουάρ.

Αν θέλεις κι εσύ ένα boho γυναικείο κολιέ, φτιαγμένο από τα χεράκια σου, διάβασε παρακάτω. Φορώντας το θα απογειώσεις το καθημερινό look σου!



Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείς είναι ένα παλιό μακρύ Τ-shirt και το ψαλίδι σου. Γι’ αυτό το χειροποίητο κόσμημα, καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις αντρικό μπλουζάκι.

Αρχικά, πάρε το ύφασμα και κόψε 4 λωρίδες 2,5 μέτρων και 8, 1.80 μέτρων. Αν δε βρεις κατάλληλο μπλουζάκι, φυσικά μπορείς να προμηθεύτεις λωρίδες υφασμάτων από τα ειδικά καταστήματα.

Πως να φτιάξεις την πρώτη σειρά του κολιέ!

Πάρε τα 4 μακριά κομμάτια, δίπλωσε τα στη μέση και κάνε ένα κόμπο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Στη συνέχεια, σταθεροποίησε το.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τώρα θα έχεις 8 λωρίδες, που θα χωρίσεις σε 4 γκρουπ. Πάρε την τρίτη και πέρασε τη πάνω απο τη 2η και κάτω από την 1η, σαν να κάνεις πλεξούδα. Τώρα, πάρε τη λωρίδα 2 και πέρασέ τη πάνω από την 3 και κάτω από την 4.

 Θα συνεχίσεις την ίδια διαδικασία προς τα κάτω, μέχρι να φτάσεις τους 12 κόμπους. Στο τέλος,κάνε ένα απλό κόμπο, μέτρα 11 εκατοστά και κάνε άλλον έναν. Τις ουρίτσες που περισσεύουν, αν είναι μακριές, τρίμαρε τες και κάνε απο ένα κομπάκι σε κάθε λωρίδα.
Έτοιμη η 1η σειρά!

Ξεκινάς και τοποθετείς τις 4 λωρίδες στο 2ο κόμπο της πρώτης σειράς και κάνεις το κλασσικό knot. Χωρίζεις τις λωριδούλες πάλι σε γκρουπ και ξεκινάς να πλέκεις.

Η μόνη διαφορά εδώ είναι, ότι η γραμμή 2 θα περνάει αυτή τη φορά μέσα από κόμπους! Συνέχισε το πλέξιμο μέχρι να φτάσεις στο τέλος των αρχικών κόμπων και δεσε τις άκρες.

Στη συνέχεια, θα πάρεις τις εναπομείναντες 4 λωρίδες και θα επαναλάβεις τη διαδικασία.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να πας σε ένα καθρέφτη και να αποφασίσεις το μήκος της κατασκευής σου! Καλοφόρετο το νέο χειμωνιάτικο κολιέ σου!
via ediva

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας εκπληκτικά πλεκτά σκουλαρίκια σε καμβά κεντήματος!

Δείτε επίσης – Φανταστικά κοσμήματα απο άχρηστα κομμάτια μετάλλου!

Δείτε επίσης – 100+ εκπληκτικά κοσμήματα απο τσόχα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

πώς να πλέξεις χαλάκι χωρίς βελόνες

Πώς θα φτιάξετε ένα φανταστικό πλεκτό χαλί χωρίς βελόνες! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Πώς να φτιάξετε θήκες για τα ραπτικά ή τα μικροαντικειμενα απο τελειωμένες κολλητικές ταινίες!