in

Μόνο όταν πλησιάζετε τα 40 θα συνειδητοποιήσετε τα παρακάτω…

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όσοι φτάνουν στην 4η δεκαετία της ζωής τους είναι να προσπαθούν να παραμείνουν νέοι .

Το να φτάνεις σιγά σιγά στα 40 δεν είναι κάτι κακό. Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γιορτάζετε!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μάθετε μόνο αν φτάσετε σε αυτή την ηλικία.Ήρθε η στιγμή λοιπόν να μάθετε …


Πως ο τρόπος ζωής μας υπονοεί την ηλικία μας. Το να μοιάζετε εξωτερικά  νέοι και να ζείτε σαν εξηντάρηδες δεν νομίζω ότι σας βοηθάει σε κάτι. Ζήστε με ενθουσιασμό και εκμεταλλευτείτε την φάση στην οποία βρίσκεστε τώρα.

Το όπλο της αυτοπεποίθησης. Έχει περάσει ήδη η φάση της ζωής σας που ψάχνατε τον εαυτό σας και δεν ξέρατε τι να κάνετε με την ζωή σας. Πλέον ξέρετε τι θέλετε  και αυτό πρέπει να σας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Πως οι  ξέφρενες μέρες έχουν τελειώσει αλλά ξεκινά κάτι καινούριο. Δεν είπαμε να  ξενυχτάτε σε μπαράκια μέχρι το πρωί για να νιώσετε νέοι  αλλά  μπορείτε να κάνετε διαφορετικά πράγματα που σας γεμίζουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Να λέτε αντίο στους ανθρώπους που δημιουργούν δράματα. Μόνοι μας διαλέγουμε τους ανθρώπους που θέλουμε στην ζωή μας χωρίς απλά να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς  και δεχόμαστε τους ανθρώπους που μας γεμίζουν αρνητική ενέργεια.

Δεν πρόκειται να αλλάξετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί στους άλλους. Πριν χρόνια μπορεί απλά να πηγαίνατε όπου πηγαίνει το πλήθος. Τώρα πια όχι. Αυτός είναι ο εαυτός σας και σε όποιον αρέσει.

Πως δεν είναι κακό να λέτε «όχι». Μην δέχεστε ότι σας λένε μόνο και μόνο για να μην διαφέρετε από τους άλλους. Πείτε όχι σε ότι σας δυσαρεστεί.

Τα καλύτερα έρχονται. Περνάτε την καλύτερη φάση της ζωής σας και είστε γεμάτοι εμπειρίες και σοφία. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και να γνωρίσετε νέες εμπειρίες.

Έτσι κι αλλιώς τα 40 είναι τα νέα 30!
Άννα Κ.
via babyradio

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Σκοπελίτικη τυρόπιτα

Πώς να αντικαταστήσετε το αυγό στις συνταγές σας!