in , , , , ,

45 έξυπνες κατασκευές απο άδεια κουτιά γάλα

Τα χάρτινα κουτιά απο γάλα είναι ένα πολύ ωραίο και ανθετικό υλικό για πολλές πολλές do it yourself κατασκευές. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε όμορφα καλούπια για κεριά, μικρά γλαστράκια, παιδικές κατασκευές. Με απλά υλικά όπως κόλλα, χρώματα, υφάσματα, πολύχρωμα χαρτόνια μπορούμε να τα διακοσμήσουμε και να τα απογειώσουμε.

Όσον αφορά τις παιδικές κατασκευές και κρίνοντας απο το δικό μου παιδάκι πίστεψτε με δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να επενδύσετε δημιουργικό χρόνο για να φτιάξετε κάτι μαζί. Τα παιδιά αγαπάνε να φτιάχνουν πράγματα και μετά θα εκπλαγείτε απο το πόσο πολύ θα παίξουν με τις κατασκευές αυτές.

Γενικά οι ιδέες είναι απεριόριστες. Φτιάξτε απο όμορφες ταϊστρες για πουλιά μέχρι πορτοφολάκια, και απο καλούπια μέχρι όμορφα παιδικά κάστρα και αυτοκίνητα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via pinterest

Δείτε επίσης – Ζωγραφίστε κακτόκηπους πάνω σε άδεια γυάλινα μπουκάλια!

Δείτε επίσης – ΣΚΑΜΠΩ από πλαστικά ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ!

Δείτε επίσης – 50 Super κατασκευές απο άχρηστα πλαστικά μπουκάλια {Μέρος 2ο}

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε υπέροχα διακοσμητικά 3D γράμματα! {BINTEO}

Το Φυσικό Συστατικό που Επιδιορθώνει τις Κατεστραμμένες Άκρες στα Μαλλιά!