in , , , ,

Υφάσματα και πατρόν για τέλειες κατασκευές

Για όλους εκείνους τους φίλους, που ακατάπαυστα εργάζονται με τη μηχανή τους για να φτιάξουν υπέροχες δημιουργίες, όπως τσάντες, μπλούζες και γενικώς ρούχα, αξεσουάρ για το σπίτι και ό,τι πραγματικά τους κατεβάσει ο νούς τους!Αλλά και για όλους εκείνους που ονειρεύονται ότι μια μέρα θα μπορέσουν να φτιάξουν και οι ίδιοι κάτι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συμφωνείτε ότι είναι τέλεια;! Είναι τόσο δροσερά και ξελογιαστικά αυτά τα υφάσματα που σε εμπνέουν να δημιουργήσεις και κάτι καινούργιο. Οι ιστοσελίδες από τις οποίες πήραμε το υλικό είναι οι ακόλουθες:

Amy Butler
Στο συγκεκριμένο ιστότοπο πέρα από τα φανταστικά υφάσματα θα βρείτε δωρεάν πατρόν και οδηγίες για πολλά projects, χωρισμένα σε κατηγορίες. Έξυπνες και διάφορες ιδέες παρουσιάζονται αναλυτικά: τσάντες, παπλώματα, κοσμήματα, αξεσουάρ για το σπίτι… Εντύπωση μας προκάλεσαν τα υφάσματα laminated, -αδιάβροχα- για ωραίες καπαρτίνες και αδιάβροχα jackets. Τέλος, κυκλοφορούν και βιβλία με projects, που τα βρίσκετε εύκολα στο Amazon.

Hawthone threadsss
Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε πολλά υφάσματα από διάφορους σχεδιαστές, αλλά και όχι μόνο. Kits για τσάντες και quilt, καθώς και πατρόν για πολλά ρούχα.

Backstitch
Ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και σ’αυτό το site και μεγάλη ποικιλία σε πατρόν προς πώληση. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε και κομμάτια υφάσματος από πολλά σχέδια από 9 εως και 22 λίρες. Καθόλου άσχημη ιδέα!!Λίγο απ’ όλα!

The fabric loft
Τέλος, σε αυτή την ιστοσελίδα μας άρεσαν τα υφάσματα φυσικά αλλά και οι εκπτώσεις που διαθέτει στο πεδίο “on sale”. Επίσης, πάλι μπορείτε να αγοράσετε μια ποικιλία υφασμάτων από 5 εως και 30 λίρες ρίχνοντας μια ματιά στο πεδίο “Gift certificates”.
via koritsiagiaspiti

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε ένα ring sling για το μωράκι σας

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο πουφ για το σπίτι ζωγραφισμένο με σχέδια απο τα χεράκια σας!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε ένα χαρτόκουτο ντυμένο με ύφασμα και δερμάτινη ζώνη!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε φοβερές αυγοθήκες κουνελάκια απο πολυμερικό πηλό!

Ελαφρύ παγωτό με λίγες θερμίδες μόνο με γάλα!