1 35 ιδέες για να διακοσμήσετε μόνοι σας τον καλοκαιρινό γάμο σας! | Φτιάξτο μόνος σου - Κατασκευές DIY - Do it yourself

35 ιδέες για να διακοσμήσετε μόνοι σας τον καλοκαιρινό γάμο σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Οι εποχές έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότεροι αναλαμβάνουν μόνοι τους το στολισμό του γάμου τους, της βάπτισης ή κάποιας άλλης ξεχωριστής περίστασης. Το ίδιο συμβαίνει και για τα προσκλητήρια αλλά και τις μπομπονιέρες. Και δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι, απλά έχουμε πεταξει απο πάνω μας (έστω και λίγο) την νοοτροπία του έτοιμου καθώς μία τέτοια μέρα θέλουμε όλα να είναι τέλεια και μόνο εμείς μπορούμε να πετύχουμε ακριβώς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Συνήθως με απλά υλικά όπως βάζα, μπουκάλια, κορδέλες, δαντέλες, λουλούδια μπορούμε να κάνουμε μαγικά πράγματα γι'αυτήν τη ξεχωριστή μέρα.
Δείτε παρακάτω 35 όμορφες και αρκετά οικονομικές (τουλάχιστον οι περισσότερες) ιδέες
Μία εξαιρετική και πρωτότυπη ιδέα. Αφήστε τους καλεσμένους σας να πετάξουν χάρτινα αερόστατα στον ουρανό και να τον φωτίσουν. Πιστέψτε με θα το συζήτανε για πολλές μέρες το γεγονός.
Μπορείτε να τα βρείτε πολύ οικονομικά στο AmazonΉ γεμίστε ενα καλάθι με σαγιονάρες για να μπορούν να χορέψουν άνετα. Θα σας ευγνωμωνούν!


Ένα ποδήλατο είναι ιδανικό για γαμήλια φωτογράφιση.


Δείτε επίσης - 50 όμορφες ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες!

Δείτε επίσης - Φτιάξτε ένα χειροποίητο προσκλητήριο γάμου! Προσκλητήριο σε καδράκι!

Δείτε επίσης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

2 σχόλια

Πολύ όμορφες ιδέες!!! Κρατώ κάποιες για τον γάμο της κουνιάδας μου :)
Την καλημέρα μου.

Reply

Ευχαριστώ! Με το καλό, περιμένουμε φώτος! :-D

Reply

Δημοσίευση σχολίου