in , , ,

Φτιάξε εύκολα υπέροχες οικολογικές θηκούλες για σάντουιτς!

Να ένας πολύ ωραίος τρόπος για να γίνεις λίγο περισσότερο οικολόγος! Αντί να χρησιμοποιείς πλαστικές σακούλες για να αποθηκεύεις τα σάντουίτς σου, μπορείς να φτιάξεις αυτές τις υπέροχες και σούπερ trendy θηκούλες. Δες πώς.


Θα χρειαστείς.

Ραπτομηχανή, ανθεκτικό ύφασμα, χάρακα, ψαλίδι, δύο αυτοκόλλητα για ύφασμα για να κλείνει η θήκη

Πώς να το κάνεις.

1. Μέτρησε με το χάρακα και κόψε ένα μακρόστενο κομμάτι ύφασμα. Μπορείς για να είσαι σίγουρη να βάλεις μία φέτα του τοστ πάνω στο ύφασμα για να δεις που πρέπει να το κόψεις. Καλό είναι να φτιάξεις τη θήκη λίγο μεγαλύτερη για να χωράει κάθε είδους τοστ.

2. Ράψε γύρω γύρω με τη ραπτομηχανή το ύφασμα και αφήσε λίγο περιθώριο για να μπορέσει να κλείνει η θήκη (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία). Φυσικά μπορείς να το ράψεις και στο χέρι αν δεν έχεις ραπτομηχανή.

3. Κόλλησε ή ράψε το ένα αυτοκόλλητο στο πάνω μέρος της θήκης και το άλλο στο εξωτερικό μέρος για να μπορεί να κλείνει καλά η θήκη σου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η θηκούλα σου είναι πανέτοιμη. Φτιάξε όσες θέλεις για όλη την οικογένεια αλλά και για να τις κάνεις δώρο στους φίλους σου.
via faysbook

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

25 σούπερ ιδέες για κατασκευές με άδεια γυάλινα βάζα. {Μέρος Τρίτο}

20 όμορφες ιδέες διακόσμησης του καθιστικού σε μποέμ στύλ!