in ,

35 υπέροχα DIY τραπεζάκια σαλονιού!

Εαν σας αρέσει να τολμάτε και δεν σας αρέσουν τα τυποποιημένα τότε ίσως τολμήσετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα τραπεζάκι για το σαλόνι σας και να δώσετε στη διακόσμηση σας ένα πολύ προσωπικό τόνο.

Για να μην αναφέρω και το κόστος. Φτιάχνοντας κάτι μόνοι μας τις περισσότερες φορές είναι πολύ πιο οικονομικό, ακριβώς στις διαστάσεις που μας βολεύουν για το χώρο μας και πέρα απ’όλα αυτά κερδίζουμε και την απίστευτη χαρά της δημιουργίας!

Εαν πιάνουν λίγο τα χέρια σας και έχετε κάποιον να σας βοηθήσει με εργαλεία κτλ τότε είναι σίγουρη η επιτυχία! Ξέρετε σε αυτές τις περίπτωσεις καλούμε φίλους και συγγενείς για βοήθεια (εγω τουλάχιστον αυτό κάνω :-D)

Προσθέστε όμορφα vintage πόδια σε παλιά μπαουλάκια, χρησιμοποιήστε παλέτες, ή  σανίδες, χρησιμοποιήστε υδραυλικούς σωλήνες για τον κορμό του τραπεζιού, παίξτε με διάφορα βερνίκια και τεχνικές όπως η τεχνική παλαίωσης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via pinterest

Δείτε επίσης – 50 Υπέροχα τραπέζια και τραπεζάκια απο τσιμέντο!

Δείτε επίσης – 85 ιδέες για να φτιάξετε εκπληκτικά τραπεζάκια απο παλέτες!

Δείτε επίσης – 47 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από ξύλινα ΚΙΒΩΤΙΑ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

25 ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου με λευκά τούβλα

Φτιάξτε κώνους ψωμιού και γεμίστε τους με οτι θέλετε {+ Συνταγή}