1 110 εκπληκτικές κατασκευές απο θαλασσόξυλα δια χειρός Κωστή Δήμα! | Φτιάξτο μόνος σου - Κατασκευές DIY - Do it yourself

110 εκπληκτικές κατασκευές απο θαλασσόξυλα δια χειρός Κωστή Δήμα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Οι κατασκευές απο θαλασσόξυλα είναι σε όλες τους τις διαστάσεις εκπληκτικές και στις περισσότεςρες περιπτώσεις εύκολο να φτιαχτούν. Όσον αφορά την πρώτη ύλη αποδεικνύεται πόσο γενναιόδωρη είναι μαζί μας η φύση.
Μπορείτε να φτιάξετε διακοσμητικά, πορτατίφ, φωτιστικά, συνθέσεις για κεριά ή για λουλούδια,ακόμα και να κάνετε τον στολισμό του γάμου σας! Συνδυάστε απλά και γήινα υλικά όπως σκοινιά, δίχτυα, πανιά.

Ευχαριστούμε τον Κωστή Δήμα που μοιράζεται μαζί μας τις δημιουργίες του. Είναι ένας καλλιτέχνης που δουλεύει περίτεχνα και με φαντασία τα θαλασσόξυλλα καθώς και άλλα υλικά όπως δίχτυα, σχοινια, πανιά και φελλαδουρια ξεβρασμένα & σμιλεμένα από την θάλασσα

Τον Κωστή Δήμα κα τις δημιουργίες του μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα του στο Facebook Driftwood art.Τεχνης Θαλασσοξυλα.

Απολαύστε και εμπνευστείτε φιλαράκια μου..Δείτε επίσης - 30 Ιδέες για κατασκευές με βότσαλα!

Δείτε επίσης - Φτιάξτε μόνοι σας απίθανα σουβέρ για το σπίτι σας!

Δείτε επίσης - Φτιάξτε ένα χαλάκι εισόδου απο βότσαλα!

Δείτε επίσης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

1 σχόλια:

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!!!!!

Reply

Δημοσίευση σχολίου