in , ,

Τα 10 πιο απίθανα ζεστά gadgets για το σπίτι!

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που κρυώνουν υπερβολικά, ακόμα κι αφού κάνατε το μεγάλο βήμα να ανοίξετε το καλοριφέρ, είναι σχεδόν βέβαιο πως ούτε οι διπλές κάλτσες ούτε οι μάλλινες ζακέτες δεν αρκούν για να σας προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά. Τα καλά νέα είναι πως δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο: Εξίσου «κρυουλιάρηδες» ευρεσιτέχνες έχουν κατασκευάσει τα πιο χουχουλιάρικα αξεσουάρ για το σπίτι, τα οποία μπορεί μεν να δείχνουν υπερβολικά, εξασφαλίζουν δε απεριόριστη ζεστασιά από την κορυφή έως τα νύχια!

Θερμαινόμενες παντόφλες


Οι απίθανες αυτές παντόφλες παραμένουν συνδεδεμένες στον υπολογιστή μέσω USB τις ώρες που δεν τις φοράτε και θερμαίνονται αρκετά για να κρατήσουν ζεστά τα πόδια σας τις ώρες που είστε στο σπίτι!

Η κούπα που ζεσταίνει τα χέρια


Ξεκινήστε τα πρωινά σας με μία κούπα καφέ ή τσάι, η οποία αγκαλιάζει και ζεσταίνει γλυκά τα δάχτυλα!

Ο κάδος που ζεσταίνει τις πετσέτες


Η αίσθηση μιας βρεγμένης πετσέτας τον χειμώνα είναι ιδιαιτέρως δυσάρεστη. Όχι, όμως, αν την τοποθετήσετε στον ειδικό κάδο που έχει την ιδιότητα να στεγνώνει και να ζεσταίνει άμεσα τις πετσέτες για να τις αισθάνεστε αφράτες και ζεστές στο επόμενο μπάνιο σας.

Θερμαινόμενο παντελόνι και κάλτσες


«Έχε τα πόδια σου ζεστά λέει η παροιμία» και ποιος καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε από αυτό το παντελόνι και τις κάλτσες, οι οποίες συνδέονται με μία μικροσκοπική μπαταρία και θερμαίνονται σε δευτερόλεπτα, για να σας προσφέρουν την απόλυτη ζεστασιά!

Θερμαινόμενο σάλι με USB


Ιδανικό για τις ώρες που κάθεστε στον υπολογιστή, καθώς για να ζεσταθεί πρέπει να συνδεθεί με αυτόν μέσω θύρας USB.

Θερμαινόμενο υποπόδιο


Ένα ακόμα gadget για το γραφείο του σπιτιού, είναι το υποπόδιο που ζεσταίνει ομοιόμορφα τις πατούσες σας ενώ δουλεύετε, για το οποίο θα χρειαστείτε μία ακόμα θύρα USB

Θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας


Αυτό κι αν είναι απαραίτητο καθ’όλη την διάρκεια του χειμώνα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να το θέσετε σε λειτουργία και ζεσταίνεται ταχύτατα.

Θερμαινόμενο ριχτάρι


Απλώστε το στον καναπέ σας, χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να το βάλετε σε λειτουργία και απολαύστε ομοιόμορφη ζεστασιά!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θερμαινόμενη ρόμπα-κουβέρτα


Αντίστοιχης φιλοσοφίας και αυτό το πολύ ζεστό αξεσουάρ σπιτιού, ιδανικό για τις ώρες που χαλαρώνετε στον καναπέ ή το κρεβάτι. Λειτουργεί και αυτό με τηλεχειριστήριο και ενσωματωμένες μπαταρίες.

Θερμαινόμενο υπέρστρωμα


Για να μην σας χαλούν τον ύπνο τα κρύα σεντόνια, ένα θερμαινόμενο υπέρστρωμα, το οποίο θα θέτετε σε λειτουργία μέσω ειδικού τηλεχειριστηρίου λίγα λεπτά πριν ξαπλώσετε είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε!
via mama365

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Δείτε τι -άλλο- μπορείτε να κάνετε στο σπίτι με μία μπάρα σαπουνιού!

Φανταστική τυρόπιτα express!