in , , , ,

Τεχνοτροπία με ρίγες στον τοίχο + 13 Ιδέες!

Οι ρίγες στον τοίχο είναι μία μοντέρνα χρωματική ιδέα που μπορεί όχι απλά να διακοσμήσει το χώρο σας αλλά και να δώσει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου εάν χρησιμοποιηθούν σωστά. Οι τρόποι που μπορούμε να βάλουμε ρίγες στον τοίχο μας είναι πάρα πολλοί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι κάθετες ρίγες δίνουν ύψος, επομένως σε ένα χαμηλοτάβανο χώρο θα τον έκαναν να δέιχνει πιο ψηλός. Αντίθετα, οι οριζόντιες ρίγες κάνουν το χώρο να φαίνεται μακρύτερος. Για παράδειγμα, εάν έχουμε ένα μακρόστενο χώρο θα μπορούσαμε να βάλουμε οριζόντιες ρίγες στους δύο απένατι, μικρότερους σε έκταση τοίχους κι έτσι ο χώρος θα φαίνεται πιο τετραγωνισμένος και δεν θα τονίζετε ότι είναι μακρόστενος. Ταιριάζουν σε όλους τους χώρους, ακόμα και στο μπάνιο αν θέλετε να του δώσετε μία αίσθηση ζωντάνιας.

Συνδυάστε το μοτίβο με τις ρίγες που χρησιμοποιήσατε στον τοίχο σας με κάποιο απ’ τα υφάσματα του χώρου, με τα μαξιλάρια, τις κουρτίνες ή τα ριχτάρια για πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε ταπετσαρία με ρίγες ή να βάψετε μόνοι σας τον τοίχο. Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο οικονομικός και αρκετά εύκολος για να το κάνετε μόνοι σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μετρήσετε στον τοίχο το πάχος που θέλετε να έχουν οι ρίγες, και με τη βοήθεια χαρτοταινίας να βάψετε τα σημεία αυτά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λεπτές ρίγες, φαρδιές, ασύμμετρες, με δύο χρώματα ή και περισσότερα, κάθετες, οριζόντιες, σε ένα μέρος μόνο του τοίχου, στην οροφή! Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδεές για να εφαρμόσετε την τεχνοτροπία με τις ρίγες όπως ταιριάζει στο δικό σας προσωπικό στυλ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

via xromata-diakosmisi

Δείτε επίσης – Ταπετσαρία στο δωμάτιο. 25 υπέροχες ιδέες!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας μαξιλαράκια απο παλιά πουλόβερ + 60 super Ιδέες!

Δείτε επίσης – 20 απίθανες ιδέες για να αξιοποιήσετε τα παλιά σας Jeans!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε ένα μπώλ απο κομφετί και κόλλα!

15 Ιδέες για καναπεδάκια εισόδου!