in , ,

Φτιάξτε φανταστικές βάσεις για τα γλυκά σας!

Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτές τις υπέροχες βάσεις για τα γλυκά σας! Είναι πολύ εύκολες, οικονομικές και έχουν έναν απόλυτα γιορτινό και χαρούμενο χαρακτήρα. Σίγουρα θα σας φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που θα τις χρησιμοποιείτε.
Το κόστος για να τις φτιάξετε είναι πάρα πολύ μικρό καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι ποτήρια, πιατάκια, χρώμα σε σπρέυ για γυαλί και σιλικόνη.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά ποτήρια και γυάλινα πιατάκια που ήδη έχετε και δεν τα θέλετε ή να αγοράσετε κάποια φθηνά απο λαικές ή απο μαγαζιά σε πολύ χαμηλές τιμές. Δεν χρειάζεται να είναι σετ. Ιδανικά είναι τα ποτήρια μαρτίνι, σαμπάνιας αλλά καιι οποιοδήποτε άλλο σας κάνει κλίκ!


Τοποθετήστε και κεντράρετε τα πιατάκια και τα ποτήρια . Μπορείτε να τα βάψετε έτσι για να μείνει ο κύκλος του ποτηριού πάνω στο πιατάκι άβαφτος  και να το χρησιμοποιήσετε αργότερα σαν οδηγό για να τα κολλήσετε με σιλικόνη.
Ενα μικό κολπάκι για το βάψιμο.Υπάρχουν κάποια σπρέυ για γυαλί που το κανουν ματ (Frosted glass). Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν αστάρωμα πάνω σε γυάλινες επιφάνειες και μετά να περάσετε οποιοδήποτε χρώμα χωρίς να είναι απαραίτητα ειδικό χρώμα για γυαλί.

Αφού τα βάψετε και στεγνώσουν καλά μπορείτε να περάσετε σιλικόνη στο σημείο που θέλετε να κολλήσουν (Εαν έχετε αφήσει άβαφτο το σημείο όπως είπαμε παραπάνω βάζετε εκεί τη σιλικόνη) Κολλατε και αφήνετε να στεγνώσει. Χρησιμοποιήστε την κλασική σιλικόνη και όχι πιστόλι θερμοκόλλησης.Η κολλά που έχει ξεφύγει απο την πίεση όταν το καλλήσατε δεν είναι απαραίτητο να την αφαιρέσετε καθώς δεν φαίνεται.

Μόλις τελειώσετε, ναι μπορείτε να το κάνετε αυτό! Οι βάσεις εννοείτε πλένονται κανονικότατα. Αλλά προσοχή, πλύσιμο στο χέρι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σίγουρα πάντα όταν θα σερβίρετε τα γλυκά σας φροντίστε να ακουμπούν σε χαρτί γιατί όσο και να πλυθούν δεν είναι οτι καλύτερο οι τροφές να ακουμπούν σε βαμμένες επιφάνειες.

via centsationalgirl

Δείτε επίσης – ‘Φωτεινή’ Βάση Γλυκών απο παλιό φωτιστικό!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε ένα υπέροχο γεωμετρικό βαζάκι απο πηλό!

Δείτε επίσης – Φτιάξτο μόνος σου.. Κέικ – Τούρτα Σκακιέρα!!!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ταρτάκια σφολιάτας με philadelphia σε 5 λεπτά!

Cool DIY τραπεζάκι απο κορμό που μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σου!