in ,

Δείτε πιο είναι το καλύτερο φυσικό αποσμητικό!

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά, φυσικά αποσμητικά που μας έχει χαρίσει η φύση, βρίσκεται όχι πολύ μακριά, αλλά δίπλα σας, στην κουζίνα!


Το κιτρικό οξύ στο χυμό λεμονιού μπορεί να σκοτώσει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια. Απλά φροντίστε να μην εφαρμόσετε το χυμό λεμονιού σε πρόσφατα ξυρισμένες μασχάλες – ωχ!

Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε το κάτω από τις μασχάλες σας, οι αντιβακτηριακές ιδιότητες στο λεμόνι θα σας κρατήσουν φρέσκους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και νερό και ψεκάστε κάτω από τις μασχάλες σας για να κρατήσετε το δέρμα σας φρέσκο και μυρωδάτο!
via neadiatrofis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Εξαιρετική, συσφικτική μάσκα προσώπου με λάχανο!!!

60 χριστουγεννιάτικα δεντράκια απο παλέτες!