in , ,

Φτιάξτε εκπληκτικά ξύλινα πολύχρωμα ρολόγια τοίχου!

Η σχέση μου με τον χρόνο και τα ρολόγια γενικότερα δεν είναι η καλύτερη. Σχεδόν ποτέ δεν φοράω πάνω μου ρολόι γιατί πολύ απλά μου υπενθυμίζει οτι δεν προλαβαίνω… Τα ρολόγια τοίχου όμως τα λατρεύω και οχι απαραίτητα για τη χρήση που προορίζονται αλλά για την ομορφιά που προσδίδουν στο χώρο. Εαν νομίζετε οτι είναι δύσκολο να φτιάξετε ένα ρολόι τοίχου τότε γελιέστε. Μπορείτε να φτιάξετε ρολόγια τοίχου μεγάλα, διακοσμητικά ρολόγια τοίχου, με απλά υλικά, να βρείτε μηχανισμούς (σε γενικές γραμμές είναι πολύ πολύ οικονομικοί). Δείτε παρακάτω 3 υπέροχα ρολόγια  ξύλινα τοίχου που συνδυάζονται μαζί και είναι πολύ πολύ εύκολα και οικονομικά.


Ένα super low budget μυστικό είναι να καλέσετε ένα φίλο σας να σας βοηθήσει και αυτό ισχύει γενικότερα σε όλες τις κατασκευές! 😀

Αρχικά βρείτε 3 στρογγυλά κομμάτια ξύλο, είτε αγοράστε τα, είτε ζητήστε απο κάποιον γνωστό σας που ασχολείται να σας κόψει.

Μαρκάρετε το κέντρο του κάθε ξύλου και περάστε με ταινία τα σημεία που δεν θέλετε να βαφτούν. Καλό είναι το σημείο αναφοράς να είναι πάντα το κέντρο σας.Στο τελείωμα μπορείτε να κόψετε ίσα κομμάτια ταινίας και να τα κολλήσετε για να δώσετε αυτή την πολυγωνική άποψη.

Εαν χρησιμοποιήσετε βαφή σε σπρέυ κολλήστε την ταινία σε όλο το επάνω μέρος γιατί το τελευταίο που θέλουμε είναι να πεταχτούν χρώματα εκεί που δεν πρέπει.

Βάψτε με προσοχή και αφήστε να στεγνώσει. Βγάλτε την ταινία και θαυμάστε αριστούργημα! Ουπς ακόμα δεν είναι κανονικό ρολόι. Δεν περάζει και έτσι είναι κουκλί!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επειδή τα ρολόγια είναι τρία μπορείτε να ορίσετε μία τοποθεσία για το καθένα και την ώρα που θα δείχνουν. Εαν τώρα εσείς είσαστε απο New York, ο/η σύζυγος απο Κέηπ Τάουν και ζείτε στην Αθήνα ακόμα καλύτερα!!!
Φτάξτε τα κείμενα σας σε στένσιλ και περάστε χρωματάκι.

Στη συνέχεια αφού έχετε προμηθευτεί ρολογάκια (αυτά του εμπορίου τα φθηνά) ή ακόμα καλύτερα μηχανισμούς σκέτους τα ξεμοντάρετε και τα τοποθετείτε στα δικά σας ρολόγια. Εννοείτε οτι έχετε κάνει τρύπα στο κέντρο.

ευκολάκι ε; Εγώ τα λατρεύω!
via vintagerevivals

 ρολογια τοιχου μοντερνα, ρολογια τοιχου, ρολογια τοιχου ξυλινα

Δείτε επίσης – 80 εκπληκτικά ρολόγια τοίχου που θα φτιάξετε μόνοι σας!

Δείτε επίσης – Εκπληκτικά διακοσμητικά απο σελίδες περιοδικών + 35 σούπερ Ιδέες!

Δείτε επίσης – Βάλτε στη διακόσμηση σας τον μαυροπίνακα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο σπιτάκι από μπισκότο!

15 super Κολπάκια για την κουζίνα – {Μέρος 2ο}