in ,

Φτιάξτε ταινίες καθαρισμού προσώπου για τα μαύρα στίγματα!

Αντί να ξοδευόμαστε με τις ταινίες του εμπορίου και τις επισκέψεις στην αισθητικό, βρήκαμε τη λύση με δύο απλά πράγματα από το σούπερ μάρκετ: ζελατίνη (αυτή που χρησιμοποιείται στην παρασκευή γλυκών) και γάλα. Μυρίζει λίγο περίεργα, αλλά αξίζει τον κόπο. Το δοκιμάσαμε και «καθαρίσαμε».

ΥΛΙΚΑ:
1 κουτ. γλυκού ζελατίνη χωρίς άρωμα, 
1 κουτ. γλυκού φρέσκο γάλα, 
ένα δοχείο που μπαίνει στα μικροκύματα. 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
Αναμειγνύουμε τη ζελατίνη με το γάλα, μέσα στο δοχείο μας. Αν η ζελατίνη είναι σε μορφή φύλλου, τότε το σπάμε σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο γάλα. 
Βάζουμε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταίνουμε για 10 δευτερόλεπτα. Ανακατεύουμε και ελέγχουμε το μείγμα: αν η ζελατίνη έχει διαλυθεί και το μείγμα μας είναι ζεστό αλλά όχι καυτό, τότε είναι έτοιμο. Αλλιώς το βάζουμε και πάλι στα μικροκύματα για 4-5 δευτερόλεπτα. Όταν είναι έτοιμο, απλώνουμε με πινέλο μακιγιάζ ή βαμβάκι μια παχιά στρώση στη μύτη, στο μέτωπο, στο σαγόνι και σε όποιο άλλο σημείο του προσώπου μας έχουμε μαύρα στίγματα. Ξεπλένουμε το πινέλο μας αμέσως. Αφήνουμε το μείγμα να στεγνώσει καλά, για 15-20 λεπτά. Μόλις στεγνώσει εντελώς, το αφαιρούμε προσεκτικά, τραβώντας το από τις άκρες προς το κέντρο του. Το φιλμ αυτό παίρνει μαζί του τα μαύρα στίγματα. Ξεπλένουμε το πρόσωπό μας με κρύο νερό για να ξεφορτωθούμε τυχόν υπολείμματα ζελατίνης. 
via doctv

Δείτε επίσης – 15 ιδέες για σχέδια στα νύχια σας με σελοτέιπ και ταινία που θα κάνετε πανεύκολα!

Δείτε επίσης – Beauty DIY: Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με αγγούρι

Δείτε επίσης – Συνταγή: Στοματικό διάλυμα με βότανα (και πείτε αντίο στις χημείες)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

100+ Ιδέες για να βάψετε μόνοι σας τους τοίχους του σπιτιού σας!

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κάθισμα – ταμπουρέ από παλέτα!