in ,

DIY – Κάντε σχέδια στα μπλουζάκια σας με χλωρίνη και στένσιλ.

Πολλές φορές έχω δει τέτοια μπλουζάκια αλλά ποτέ δεν περίμενα οτι θα ήταν τόσο εύκολο και οτι θα γινόταν μέσα σε μόλις 10 λεπτά.
Απλώστε σε μία επιφάνεια το μπλουζάκι σας και βάλετε απο μέσα κάτι για να μην περάσει η χλωρίνη στο πίσω μέρος της μπλούζας.
Μετά διαλέξτε το στένσιλ που θελέτε. Καλό να είναι απο βινύλ ή πλαστικό. Μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας σχέδιο και να το μεταφέρετε προσεκτικά πάνω στην μπλούζα

Αφού έχετε περάσει το σχέδιο πάνω στην μπλούζα ετοιμάζομαστε για το τελευταίο στάδιο, το ψέκασμα της χλωρίνης ναι το ψεκασμα. Γιατί μόνο με ψέκασμα έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Βάλτε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού 1 τέταρτο χλωρίνη την κλασική χλωρίνη που έπλεναν οι μανάδες μας.

Ρίχνετε 1 μ2 ελαφρούς ψεκασμούς, δεν χρειάζεται να το παρακάνετε,  και αμέσως στεγνώστε με χαρτί κουζίνας και αυτό γιατί δεν θέλουμε να γίνουν τεράστια ξεβαμμένα σημάδια πάνω στη μπλούζα.

Περιμένετε μερικά λεπτά να δείτε το αποτέλεσμα και μην βιαστείτε να ρίξετε και άλλο ψεκασμό. Εαν δείτε μετά απο κάποια λεπτά οτι θέλει και άλλο ψέκασμα μπορείτε να ψεκάσετε πάλι ελαφριά.

Και τώρα περιμένετε για το τελικό αποτέλεσμα. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αποτ ην αρχή γιατί θέλει κάμποσα λεπτά να ανοίξει το χρώμα. Στην αρχή θα σας φαίνεται σκέτη καταστροφή.. αλλά μετά το αποτέλεσμα θα σας δικαίωσει!

images:practicallyfunctional

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Και θα ξεχωρίζετε απο το πλήθος!!!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY-Βραχιόλι έκτακτης ανάγκης για παιδιά!

DIY – Κρεμάστε την κουρτίνα στο φθαρμένο ξύλο!