in

Κρεμαστά βάζα για κεράκια!

Υπέροχη και φθηνή ιδέα για να κρεμάσετε τα κεράκια σας! Νομίζω τα κεριά αρέσουν στους περισσότερους, σε κάνουν και χαλαρώνεις και προσφέρουν στο σπίτι σου ζεστασιά. Ακολουθεί μία κατασκευή η οποία μπορεί να χρησιμοποιήθει στα σπίτι, σε διάφορες εκδηλώσεις της ζωής σας όπως πχ γενέθλια, γιορτή ακόμη και σε στολισμό γάμου!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι γυάλινα βάζα -προσοχή να έχουν μεγάλο στόμιο γιανα περάσει το κερι-, σύρμα, αλυσίδα, κεριά διαφόρων μεγεθών, και βότσαλα ή οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό υλικό για να βάλετε μέσα στο βάζο.

Βήματα:

Φτιάχνουμε με το σύρμα ένα κολάρο όπως φαίνεται παρακάτω στη φωτογραφία και ενσωματώνουμε και την αλυσίδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Περνάμε  το συρμάτινο κολλάρο στο στόμιο. Εαν χρειαστεί σφίγγουμε το σύρμα με μία πένσα για να μην φευγει απο πάνω.

Γεμίζουμε μέχρι τη μέση με τα βότσαλα ή το διακοσμητικό που θέλουμε, τοποθετούμε το κερί μέσα και είναι έτοιμο για κρέμασμα!

Μπορεί να φτιαχτεί ένα υπέροχος διάδρομος με βάζα οπου θα φωτίζει τη διαδρομή ή απλά να μπουν στη σειρά σε σκαλιά. Ή οτιδήποτε άλλο σας έρθει στο μυαλό!

via emmalinebride.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY – Υπέροχα βαζάκια για να οργανώσετε τα ραπτικά σας!

Διακοσμητικό χειροπετσέτας απο δεντρολίβανο!