in , ,

Αυτοκινητάκια απο ρολό υγείας

Όταν ασχολείσαι με τις κατασκευές πολλές φορές έχεις το δίλλημα να πετάξω ή να μην πετάξω το ρόλο απο το τελειωμένο χαρτί υγείας? Μπορείς να κάνεις τόσες κατασκευές αρκεί να υπάρχει φαντασία.

Μία φρέσκια ιδέα είναι η κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων απο ρολά υγείας.

Πολύ διασκεδαστική κατασκευή να φτιάξετε με τα παιδάκια σας και να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί τους. Εμένα προσωπικά που αρέσουν και για διακοσμητικά.

Τι θα χρειαστείτε:

Ψαλίδι / κοπίδι
διατρητικό
κόλλα
πινέλο

ρολά απο χαρτί τουαλέτας
ακρυλικό χρώμα
χαρτόνι
Χαρτί για διακόσμηση / αυτοκόλλητα (προαιρετικό)
Μικρά καρφάκια με κούμπωμα
Μαζέψτε τόσα ρολά απο χαρτί τουαλέτας, όσα τα αυτοκινητάκια που θέλετε να κάνετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

 Βάψτε τα ρολά με ακρυλικά χρώματα χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Ενώ το χρώμα στεγνώνει, μπορείτε να πάτε στο επόμενο βήμα.

Κόψτε κύκλους απο χαρτόνι – θα είναι οι τροχοί των αυτοκινήτων.Υπολογίστε ότι το κάθε αυτοκινητάκι έχει 4 ρόδες. Μην ξεχάσετε να κόψετε και μικρότερους κύκλους – αυτά θα είναι τα τιμόνια. Τα κόβετε με ψαλίδι και τα βάφετε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Αφού όλα τα ρολά εχουν στεγνώσει, μπορείτε με το κοπίδι να κάνετε ένα άνοιγμα απο πάνω και να διπλώσετε το χαρτί προς τα πίσω για να δημιουργήσετε την πλάτη του μπροστινού καθίσματος. Μπορείτε να το χρωματίσετε και να το κολλήσετε στη θέση του με κόλλα. Μην ξεχάσετε να κολλήσετε το τιμόνι στην αντίθετη πλευρά του ανοίγματος.
Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στερεώσετε τους τροχούς χρησιμοποιώντας τα καρφάκια. Και τέλος το πιο ευχάριστο μέρος της εργασίας, στολίζουμε τα αυτοκίνητα με αυτοκόλλητα / χαρτί για διακόσμηση, και κάνουμε το καθένα μοναδικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ 

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ραφιέρα απο αληθινά κλαδιά

Κατασκευές απο ρολά χαρτιού υγείας