in , , ,

Οργανικό ράνερ από αληθινά κλαδιά – DIY κατασκευή Ράνερ

Οργανικό ράνερ από αληθινά κλαδιά - DIY κατασκευή Ράνερ
Οργανικό ράνερ από αληθινά κλαδιά - DIY κατασκευή Ράνερ
Τώρα που τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όπως και να’ χει όλοι θα κάνουμε ένα πιο επίσημο οικογενειακό τραπέζι στην οικογένεια μας και όχι μόνο αυτή είναι μία εξαιρετική και πολύ φθηνή ιδέα διακόσμησης του γιορτινού τραπεζιού. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιστάσεις και όχι μόνο τα Χριστούγεννα.Θα φέρουμε μία οργανική πινελιά  στο τραπέζι μας δημιουργώντας ένα πανέμορφο ράνερ απο κλαδιά. Κλαδάκια υπάρχουν παντού, στο δρόμο, στην αυλή, στον κήπο (μπορείτε να βάλετε τα παιδιά να το κάνουν θα ξετρελαθούν).

Οργανικό ράνερ από αληθινά κλαδιά - DIY κατασκευή Ράνερ
Οργανικό ράνερ από αληθινά κλαδιά – DIY κατασκευή Ράνερ
Οργανικό ράνερ από αληθινά κλαδιά – DIY κατασκευή Ράνερ

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ για το DIY ράνερ:

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ

Μετρήστε και κόψτε τα κλαδιά σε μήκος 30 πόντων (Εικόνα 1). Η Κορδέλα θα αποτελέσει τη βάση του δρομέα.  Μετρήστε το τραπέζι σας για να αποφασίσετε το μήκος του ράνερ.Στη συνέχεια κόψτε δύο κομμάτια της κορδέλας στο επιθυμητό μήκος (το συνολικό μήκος που επιθυμείτε για το ράνερ) (Εικόνα 2). Συμβουλή: Βάλτε την κορδέλα και κλαδιά στο πάτωμα ή σε ένα πολύ μεγάλο τραπέζι για να έχετε μία μια επίπεδη επιφάνεια εργασίας.

εικόνα 1
εικόνα 2

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ

Τοποθετούμε τα κλαδιά κάθετα στις κορδέλες έτσι ώστε εκεί που άρχίζουν και τελειώνουν να αγγίζουν κάθε κορδέλα και κολάμε (Εικόνα 3). Προσθέτουμε ένα κάθε φορά, μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό μήκος του ράνερ. Αφήστε ασύμετρα κενά ανάμεσα για μια οργανική όψη. Στη συνέχεια καθαρίστε οποιάδηποτε ζεστά υπολείμματα κόλλας. Τοποθετήστε το ράνερ στο κέντρο του τραπεζιού σας, και προετοιμαστείτε για τις φιλοφρονήσεις (Εικόνα 4). Συμβουλή: Για να το αποθηκεύσετε , απλά τυλίξτε το και τοποθετήστε το σε δροσερό, ξηρό μέρος ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανα χρόνο με το χρόνο.

 
εικόνα 3
εικόνα 4

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να ψεκάσουμε μερικά φύλλα απο δέντρα με χρυσό σπρέι και να τα απλώσουμε πάνω!
καλές δημιουργίες.
via hgtv.com

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Δημιουργία σημαίνει ευτυχία…

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και όμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια απο τους πάτους των πλαστικών μπουκαλιών.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια απο πλαστικά μπουκάλια